گلناز۲۰ مدیر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 عنوان کمد دیواری مات خوبه یا براق؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 38 پست سفید صدفی چطوره؟ چشم نمی زنه؟براق خش نمی افته؟ جای لک نمی افته؟مات دوده نمی گیره؟ هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤ 1399/12/29 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanesadna عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 3329 انوقت دوده نمی گیره به خودش؟ فک نمیکنم مال خواهر شوهرم ماته اون راضیه ولی مال من براق راضی نیستم زیاد برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏
ساراخوب عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3583 عکس از طرح چوبش می تونی برام بفرستی؟ ممنون می شم!! نمونه کار بهم داده ولی هیچ توضیحی نداده!!&n ... بلد نیستم اینجا چطور عکس میفرستن
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 بلد نیستم اینجا چطور عکس میفرستن اول عکس بگیر با گوشیت بعد برو تو اون قسمت که جواب یه کامنت می خواهی بدی!! قسمت بالا مربع دومی که عکس طرحداره رو بزن و عکست انتخاب کن! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
ساراخوب عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3583 اول عکس بگیر با گوشیت بعد برو تو اون قسمت که جواب یه کامنت می خواهی بدی!! قسمت بالا مربع دومی ... اونجوری رو که میدونم آخه یه بار خواستم بفرستم آپلود نشد عکسه ...باشه از جام بلند شدم حتما عکس میگیرم میفرستم اگه بشه....
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 اونجوری رو که میدونم آخه یه بار خواستم بفرستم آپلود نشد عکسه ... باشه از جام بلند شدم حتما عک ... 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹 هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
کربنی عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2511 چه رنگیه؟ های گلاس هست یا براقه؟ سفید یه خطوط کرمی داره نه براقه .....های گلاس گرونتربودنزدییم
منیژه_ عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1479 بلاتکلیفم!! هر کسی یه نظری داره!!! هر کدوم رو خودت دوست داری انتخاب کن عزیزمببین با کدوم بیشتر حال میکنی
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 هر کدوم رو خودت دوست داری انتخاب کن عزیزم ببین با کدوم بیشتر حال میکنی مات سفارش دادم!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
uxudjfi عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 2669 مات سفارش دادم!! سلام عزیزم سرویس چوبت رو مات سفارش دادی راضی هستی ؟ راحت تمیز میشه ؟ دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم