گلناز۲۰ مدیر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 عنوان کمد دیواری مات خوبه یا براق؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 38 پست سفید صدفی چطوره؟ چشم نمی زنه؟براق خش نمی افته؟ جای لک نمی افته؟مات دوده نمی گیره؟ هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤ 1399/12/29 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 براق خیلی خوشگل تره ولی من وقتی میخواستم بزنم برا آشپزخونه گفت بهم باید خیلی مواظب باشی زود خش م ... احتمالا اون براق ها که شما تو ذهنتون بوده های گلاس بوده!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 چون کمده رو یه جا داره چون تک مونده خوب میده ...منم دو دلم .فکر نکنم بگیرم واسه همین موضوع انوقت همیشه تا به تا بودنش آزارت می ده!!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 از مادرم اینا قهوه ایه از ما سفیده هیچیشم نشده سفیدش صدفیه؟ چشم نمی زنه؟ اثر انگشت روش می مونه!؟ یعنی مدام باید پاکش کنی؟ هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
marall99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 13740 انوقت همیشه تا به تا بودنش آزارت می ده!!! اره درست میگی منم راضی نبودم واسه همین پرسیدم ک ببینم کسی داشته بد دراومده با نه خوب میشه.ممنون نمیگیرم عزیزم⚘ خدایا شُکرت❤🧿
zarrin9283 عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3166 ماسفید قهوا ای های گلاس زدیم خیلی خوشگل شده آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 مات بهتره عزیزم براق دیگه یذره قدیمی شده بلاتکلیفم!! هر کسی یه نظری داره!!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
کربنی عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2511 من براق .چندساله انگاردیروزدم اصلن هم لکه نمیگیره ....بعضی وقتاباشیشه پاکن وپارچه سفیدپاک میکنم
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21091 سفیدش صدفیه؟ چشم نمی زنه؟ اثر انگشت روش می مونه!؟ یعنی مدام باید پاکش کنی؟ اووومممم ببین یه حالت سفید صدفی و استخونی داره ولی اگه دست چرب یا رنگی بهش بخوره جا برمیداره ک با الکل پاک میشه دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 من براق .چندساله انگاردیروزدم اصلن هم لکه نمیگیره ....بعضی وقتاباشیشه پاکن وپارچه سفیدپاک میکنم چه رنگیه؟ های گلاس هست یا براقه؟ هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 اووومممم ببین یه حالت سفید صدفی و استخونی داره ولی اگه دست چرب یا رنگی بهش بخوره جا برمیداره ک با ال ... دست معمولی که در طول روز بخوره بهش جا نمیافته؟ می خوام ببینم هر چند روز باید تمیزش کنم؟ هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
ساراخوب عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 3583 احتمالا اون براق ها که شما تو ذهنتون بوده های گلاس بوده!! نه اتفاقا یادم اومد های گلاس دوست داشتم گفت هایگلاسا خط میوفتن و بعدش گفت از تو این معمولیا(ماتا)یه رنگ سفید برای دارم که اون مقاومتش مثل همون ماتاست ولی براقه و خوشگلترهیه سال میشه دارمشون راضی ام
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 مات بهتره عزیزم انوقت دوده نمی گیره به خودش؟ هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 نه اتفاقا یادم اومد های گلاس دوست داشتم گفت هایگلاسا خط میوفتن و بعدش گفت از تو این معمولیا(ما ... عکس از طرح چوبش می تونی برام بفرستی؟ ممنون می شم!! نمونه کار بهم داده ولی هیچ توضیحی نداده!! اصلا نمی دونم اینها های گلاسه یا نه!!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21091 دست معمولی که در طول روز بخوره بهش جا نمیافته؟ می خوام ببینم هر چند روز باید تمیزش کنم؟ ن جا نمیفته مثلا اخر هفته ها یه دستمال بکشی حله دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️