2777
2789
عنوان

کمد دیواری مات خوبه یا براق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 38 پست
براق‌ خیلی خوشگل تره‌ ولی من وقتی میخواستم بزنم برا آشپزخونه‌ گفت بهم باید خیلی مواظب باشی‌ زود خش م ...

احتمالا اون براق ها که شما تو ذهنتون بوده های گلاس بوده!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
چون کمده رو یه جا داره چون تک مونده خوب میده ...منم دو دلم .فکر نکنم بگیرم واسه همین موضوع

انوقت همیشه تا به تا بودنش آزارت می ده!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مادرم اینا قهوه ایه از ما سفیده هیچیشم نشده

سفیدش صدفیه؟ چشم نمی زنه؟ اثر انگشت روش می مونه!؟ یعنی مدام باید پاکش کنی؟

انوقت همیشه تا به تا بودنش آزارت می ده!!!

اره درست میگی منم راضی نبودم واسه همین پرسیدم ک ببینم کسی داشته بد دراومده با نه خوب میشه.ممنون نمیگیرم عزیزم⚘

خدایا شُکرت❤🧿

ماسفید قهوا ای های گلاس زدیم خیلی خوشگل شده 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
مات بهتره عزیزم براق دیگه یذره قدیمی شده

بلاتکلیفم!!  هر کسی یه نظری داره!!!

سفیدش صدفیه؟ چشم نمی زنه؟ اثر انگشت روش می مونه!؟ یعنی مدام باید پاکش کنی؟

اووومممم ببین یه حالت سفید صدفی و استخونی داره ولی اگه دست چرب یا رنگی بهش بخوره جا برمیداره ک با الکل پاک میشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من براق .چندساله انگاردیروزدم اصلن هم لکه نمیگیره ....بعضی وقتاباشیشه پاکن وپارچه سفیدپاک میکنم

چه رنگیه؟ های گلاس هست یا براقه؟

اووومممم ببین یه حالت سفید صدفی و استخونی داره ولی اگه دست چرب یا رنگی بهش بخوره جا برمیداره ک با ال ...

دست معمولی که در طول روز بخوره بهش جا نمیافته؟ 

می خوام ببینم هر چند روز باید تمیزش کنم؟

احتمالا اون براق ها که شما تو ذهنتون بوده های گلاس بوده!!

نه اتفاقا یادم اومد های‌ گلاس‌ دوست داشتم گفت هایگلاسا‌ خط‌ میوفتن‌ و بعدش گفت از تو این معمولیا‌(ماتا)یه رنگ سفید برای دارم که اون مقاومتش‌ مثل همون ماتاست‌ ولی براقه‌ و خوشگلتره‌

یه سال میشه دارمشون‌ راضی  ام 

نه اتفاقا یادم اومد های‌ گلاس‌ دوست داشتم گفت هایگلاسا‌ خط‌ میوفتن‌ و بعدش گفت از تو این معمولیا‌(ما ...

عکس از طرح چوبش می تونی برام بفرستی؟ ممنون می شم!!  نمونه کار بهم داده ولی هیچ توضیحی نداده!!  اصلا نمی دونم اینها های گلاسه یا نه!!!

دست معمولی که در طول روز بخوره بهش جا نمیافته؟  می خوام ببینم هر چند روز باید تمیزش کنم؟

ن جا نمیفته مثلا اخر هفته ها یه دستمال بکشی حله

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️