2777
2789

برا من مدل شوهرم بالاتره البته امروز خریده منم گفتم یا واس منم مدل همون بخر یا اونو من برمیدارم من a11اونa21s نمیدونم چرا رفته رو مخم چجوری مخشو بزنم واس شماهم مهمه اینچیزا؟؟

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام مهم نیس 

گوشی اون اپل هست 

و من شیامی 

البته خیلی بالا نیس مدل گوشیش

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

مدلش يكيه واسه اون پلاسه واسه من معمولي

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

اول ازدواجمون من هانر3سی داشتم اون اپل اس4 بعد گوشی اون خراب شد گذاشت تو کمد گوشی منو گرفت تابستون بود که برای من وای 9 پرایم گرفت سه روز بعدش گوشی خودش سوخت 😁 داداشم یه گوشی پی 9 داشت بهش داد