2777
2789
عنوان

کمک کنین خانمایی ک تازه فارغ شدین

296 بازدید | 7 پست

من سه روزه زایمان کردم طبیعی الان مرخص شدم کلیه هام پروتئین دفع میکردوفشارم بالابود یکم.الان مرخص شدم داروهامو گرفتن دیدم امپول ضد انعقاد خون نوشته زیر جلدی اخه مگ اون برا سزارین ها نمینویسن؟ برا من لازمه ک طبیعی کردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته واسه سزارینا تجویز میکنن من سزارین بودم هیچ آممولی ندادن

اخه از پرستار پرسیدم گفت برا سزارین ها مینویسن اگ وزنشون بالا باشه ک خون لخته نشه تو بدنشون .منم یکم وزنم بالاس

اه😭میترسم منم بزنم چرا ب من دادن بع .کسی نبوده ک طبیعی بکنه و بش بدن

منم وزنم بالاست اما آمپول ندادن.فقط آنتی بیوتیک بود و استامینوفن کافئین واسه درد.

تو بارداری مشکلی نداشتی؟

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
منم وزنم بالاست اما آمپول ندادن.فقط آنتی بیوتیک بود و استامینوفن کافئین واسه درد. تو بارداری مشکلی ...

کلیه هام پروتئین دفع میکردوفشارم یکم بالا بود همین بخاطر اینم زود بستری کردن برا ب دنیااوردنش ۳۷هفته ب دنیا اومد

کلیه هام پروتئین دفع میکردوفشارم یکم بالا بود همین بخاطر اینم زود بستری کردن برا ب دنیااوردنش ۳۷هفته ...

خداروشکر که صحیح و سالم زایمان کردی عزیزم.حتما آمپول رو به خاطر همین دادن.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖