2777
2789
عنوان

کمک میخوام خواهش میکنم خانمااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 93 پست
میدونم سخته شرایطت. ولی نیمه پر لیوان رو همیشه ببین. که خدا بهت دو تا فرشته داده. قدرشونو بدون

میترسم برم دکتر

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه پس بخور دقیق

یدوفولیک بهم نمیسازه. حالت تهوع میگیرم. بعضیا میگن نخور دیگه وقتی حالت تهوع میگیرم یعنی ید بدنم تکمیله. ولی از طرفی میگم دکترم داده بخورم به زور

اشکم بند نمیاد خیلی میترسم از درد م̷ـــِْن نخو نتونستم یکمی بکشم اگه گاز باشه چطور باید بکشنش بیرون ...

غصه نخور گلم استرس چیزی رو عوض نمیکنه فقط بدتر حالتو بد میکنه. من کیست بارتولن داشتم عمل کردم دقیقا همچین نخی ازم آویزون بود من دست نزدم تا یه روز خودش افتاد. شما اصلا چیزی رو دست نزن مخصوصا وقتی میگی درد داشتی موقع کشیدنش. فقط برو به دکتر نشون بده خودت نباید کاریش کنی 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیزم منم دولتی طبیعی زایمان کردم...تو کپسول چرک خشک کن رو سر ساعت خوردی؟اون درد زیادت بخاطر نخ نیس تو واژنت به احتمال زیاد عفونت کرده...بمن گفتن بخاطر اینکه به بچه شیر میدی چرک خشک کن نخور که بزرگترین اشتباه بود و خیلی درد کشیدم

قربونت نمیدونی علائمش چی بود چطور فهمید داخلش گاز مونده

اون همش احساس میکرده یه چیزی توش هست و یک نخ بهش وصل بوده اونم میترسیده بکشه بعد نمیتونست بشینه و اینا درد داشت تا چهل روز تو بدنش مونده بود وعفونت کرده بود اصلا یه وضعی

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
یدوفولیک بهم نمیسازه. حالت تهوع میگیرم. بعضیا میگن نخور دیگه وقتی حالت تهوع میگیرم یعنی ید بدنم تکمی ...

خب برو به دکترت بگو شاید واقعا بهت نمیسازه عوض کنه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
غصه نخور گلم استرس چیزی رو عوض نمیکنه فقط بدتر حالتو بد میکنه. من کیست بارتولن داشتم عمل کردم دقیقا ...

واقعا اجی خودبخود افتاد اخه من جوریه که رفته داخل بخیه وانگار خشک شده ودرد میکنه

غصه نخور گلم استرس چیزی رو عوض نمیکنه فقط بدتر حالتو بد میکنه. من کیست بارتولن داشتم عمل کردم دقیقا ...

وقتی هم میکشمش روبه بیرون حس میکنم بلنده تا ته رفته

رنگ نخ شما هم سفیده ??

عزیزم منم دولتی طبیعی زایمان کردم...تو کپسول چرک خشک کن رو سر ساعت خوردی؟اون درد زیادت بخاطر نخ نیس ...

ن اجی نخه از داخل بخیه اومده بیرون وقتی میشینم فرو میره توزخمم ودرد میگیرم

مطمئنی نخ بخیه نیست ؟! هفت لایه پوست دوخته میشه شاید جذبیه برو دکتر زوتر نشون بده 

اره مطمئنم نخ گاز هست سفید ونخی

اون همش احساس میکرده یه چیزی توش هست و یک نخ بهش وصل بوده اونم میترسیده بکشه بعد نمیتونست بشینه و ای ...

منم کمر درد دارم شدید نمیتونم بشینم ولی هیچی داخلم حس نمیکنم تااینکه این نخه اومد بیرون ولی هرچی میکشم نمیاد بیرون انگار به جایی گیر کرده نمیدونم چیکارکنم درد دارم