2777
2789
عنوان

کمک میخوام خواهش میکنم خانمااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 93 پست
خدااز دهنت بشنوه کاش فقط نخ باشه با دوتا بچه کوچیک تنها چیکارکنم کجا برم ٱڅڑ سال هم هست درد هم دارم ...

عزیزم نگران نباش نخ بخیه شاید باشه شما که نمیتونی بکشبش خب درد داره باید بری اونجا دکتر برات بکشه واژنتو که بخیه کرده شما انگشتت هم بخیه کرده باشی خودت نمیتونی بخیشو بکشی چه برسه به واژن که هم حساسه ونازکه وهم بخاطر زایمان ملتهب شده 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
یعنی خاک تو سرشون کنم که این اشتباهات رو انجام میدن و مردمو میندازن تو دردسر

اجی چون دولتیه دلشون نمیسوزه بلانسبت مثل حیون رفتار میکنن با زائوها تو دولتی کاش ماهم مثل بفیه پول داشتیم 😔😭

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا سرم میخرم میزارم داخل کاش خودش بیاد پایین بحق این شب ها یاحسین یا حضرت عباس خودتون کمکم کنید خی ...

منم الان حامله ام. دعا میکنم به حق همین وقت عزیز طلوع خورشید و اذانش خودش بیاد بیرون. خدا خودش کمکت کنه. ایشالا قابل باشم خدا صدامو بشنوه. بیا خبرشو بهم بده

اجی چون دولتیه دلشون نمیسوزه بلانسبت مثل حیون رفتار میکنن با زائوها تو دولتی کاش ماهم مثل بفیه پول د ...

دور از جونت این حرف و نزن. اونا وظیفشونه کارشونو درست انجام بدن. 

عزیزم نگران نباش نخ بخیه شاید باشه شما که نمیتونی بکشبش خب درد داره باید بری اونجا دکتر برات بکشه وا ...

اجی نخ بخیه نیست نخ گازه خیلی بلند اویزون شده سفیده اصلا نخ بخیم ی جور دیگس واینم ی جور دیگه مال گازه کاملا مشخصه 😔

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
منم الان حامله ام. دعا میکنم به حق همین وقت عزیز طلوع خورشید و اذانش خودش بیاد بیرون. خدا خودش کمکت ...

الهی من فدای دل مهربونت بشم اجی خدا خودت ونی نیتو حفظ کنه ایشالله شما زایمان راحتی داشته باشی 

الهی من فدای دل مهربونت بشم اجی خدا خودت ونی نیتو حفظ کنه ایشالله شما زایمان راحتی داشته باشی 

مرسی عزیزم. من تازه اول راهم. برام دعا کن خیلی. هفته ۷ هستم. هفته پیش قلبشو دیدم😍

زایمانم خیلی راحت وخوب بود مامانم میگفت سنت کوچیکه دوتا بچه داری واسه کسی تعریف نکن درمورد زایمانت مهمون میاد پانشو مردم به همه چی نگاه میکنن م̷ـــِْن حرف مادرمو گوش ندادم الان دارم دردشو میکشم

زایمانم خیلی راحت وخوب بود مامانم میگفت سنت کوچیکه دوتا بچه داری واسه کسی تعریف نکن درمورد زایمانت م ...

قدیمیا یه چیزی میدونن مارو نصیحت میکنن ولی ماها گوش نمیکنیم

مرسی عزیزم. من تازه اول راهم. برام دعا کن خیلی. هفته ۷ هستم. هفته پیش قلبشو دیدم😍

الهی قربونش خیلی زود میگذرن این روزا بارداری خیلی حس قشنگیه خیلی سعی کن ازش استفاده کن ایشالله چش روهم بزاری میبینی یه نی نی تپل مپل بغلته

الهی قربونش خیلی زود میگذرن این روزا بارداری خیلی حس قشنگیه خیلی سعی کن ازش استفاده کن ایشالله چش رو ...

ایشالا. خدا نی نی شمارو هم حفظ کنه. تا الان هیچی ویار نداشتمو بالا نیوردم. ممکنه ویارم آسون باشه؟ یا هنوز زوده؟

قدیمیا یه چیزی میدونن مارو نصیحت میکنن ولی ماها گوش نمیکنیم

خیلی باید مواظب باشیم مردم به هیچی رحم نمیکنن به همه چی نگاه میکنن 

ایشالا. خدا نی نی شمارو هم حفظ کنه. تا الان هیچی ویار نداشتمو بالا نیوردم. ممکنه ویارم آسون باشه؟ یا ...

قربونت بشم عالیه منم مثل شما بودم اره احتمالش همینه م̷ـــِْن بعد از هفته ده بعضی وقتا صبح هَـا فقط حالت تهوع داشتم خیلی کم یکی دوبار فقط بعدش خوب شدم ایشالله شما ویار نداشته باشی اخه ویار خیلی بده مادر داغون میکنه توماه های اول