2777
2789
عنوان

کمک میخوام خواهش میکنم خانمااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 93 پست
وای خدای من چطور درش اوردن عمل هم میخواد یا بامعاینه دست میکشنش بیرون م̷ـــِْن دارم میمیرم استرس م̷ـ ...

با معاینه در آورد نه عمل نمیخواد

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
من تجربه ندارم البته . ولی نخ بخیه نیست؟ چون زنداداش م می گفت مال اونم آویزون شده بوده . اضافه ش بود ...

ن مال بخیه نیست پارچه ایی وسفیده مشخصه دیگه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مال بخیه نیست پارچه ایی وسفیده مشخصه دیگه

نترس. فردا میری یه معاینه ساده میکنن متوجه میشن چیه. به خودت استرس نده. باهاش ور نرو اصلا. یه وقت نمیدونی شاید نخ‌بخیه باشه برای تنگی واژن شاید زدن

با معاینه در آورد نه عمل نمیخواد

قربونت نمیدونی علائمش چی بود چطور فهمید داخلش گاز مونده

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
نترس. فردا میری یه معاینه ساده میکنن متوجه میشن چیه. به خودت استرس نده. باهاش ور نرو اصلا. یه وقت نم ...

میدونی سفیده وبلنده مادرم هم دید گفت این که نخه گازه خواست بکشه بیرون اصلا نتونستم جیغ میزدم از درد بعد گفت فردا برو دکتر اگه فقط نخه چرا اینقد درد داره انگار به جایی گیر کرده بود خدایا م̷ـــِْن دیگه طاقت دردو ندارم

میدونی سفیده وبلنده مادرم هم دید گفت این که نخه گازه خواست بکشه بیرون اصلا نتونستم جیغ میزدم از درد ...

بعد از زایمان برای بعضیا عمل زیبایی تنگی واژن انجام میدن. منظورم اینه شاید نخ اون باشه

وای خودم حالم بد بود تاپیکتو خوندم بدتر شدم . منم فقط منتظرم صبح بشه برم دکتر. ان شااللع چیزی مهم نی ...

انشالله اجی مهربون

انشالله شما هم مشکلتون حل بشه

بعد از زایمان برای بعضیا عمل زیبایی تنگی واژن انجام میدن. منظورم اینه شاید نخ اون باشه

ن اجی نخ گازه اندازه انگشت اشارس کم نیست با نخ بخیه هام فرق داره 😔

اشکم بند نمیاد خیلی میترسم از درد

م̷ـــِْن نخو نتونستم یکمی بکشم اگه گاز باشه چطور باید بکشنش بیرون خداااا 😔😭

اشکم بند نمیاد خیلی میترسم از درد م̷ـــِْن نخو نتونستم یکمی بکشم اگه گاز باشه چطور باید بکشنش بیرون ...

بیا یه ذره حرف بزنیم حال و هوات عوض بشه. نی نی مبارک باشه ایشالا پا قدمش خیر و برکت بیاره براتون