2777
2789
عنوان

کمک میخوام خواهش میکنم خانمااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 93 پست
آره به خدا. چشم میزنن

اره برا م̷ـــِْن این بار سومه که چشمم میزنن وزود متوجه میشم بار اول هم زایمان اولم پسرم درشت بود ومن شکم نداشتم هممممممه تعجب کرده بودن بازم کارمون رسید به اتاق عمل یعنی مستقیم میگفتن تو که شکم نداشتی ماگفتیم بچت ی کیلویی میشه اصلا چطور ممکنه بچت اسنقد درشت باشه 

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویار از کی شروع میشه؟

انشالله شما ویار نداشته باشی واگه ی موقع حس کردی حالت تهوع داری قرص دمترون بخور عالیه 

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
اره برا م̷ـــِْن این بار سومه که چشمم میزنن وزود متوجه میشم بار اول هم زایمان اولم پسرم درشت بود ومن ...

تند تند اسپند دود کن براشون. هزار ماشالا. چشم حسود به دور باشه

تند تند اسپند دود کن براشون. هزار ماشالا. چشم حسود به دور باشه

هروز اسپند دود میکنم م̷ـــِْن این بچه دومم ناخواسته بود وگرنه خودم نخواستم هیجی از متاهلی وازدواج ندیدم تا ازدواج کردم باردار شدم دوماه بعدش وتاالان درگیر بچه داریم خیلی سخته 

من فقط صبح ها معده ام ترش میکنه

من دکتر برام کپسول پنتوپرازول نوشت صبح بامعده خالی میخوردم عالی بود ی چندتا خوردم دیگه ترش نکرد

نا شکری نکن. بچه نعمته. 

شوهرم اصلا کمکم نمیکنه سخته واقعا پسرم همش یک سال ونیمشه

الانم درد بخیه و این نخه که داره دیونم میکنه ما زنا چقد بدبختیم

شوهرم اصلا کمکم نمیکنه سخته واقعا پسرم همش یک سال ونیمشه الانم درد بخیه و این نخه که داره دیونم میک ...

میدونم سخته شرایطت. ولی نیمه پر لیوان رو همیشه ببین. که خدا بهت دو تا فرشته داده. قدرشونو بدون

آره. یکبار خوردم تا دو روز خوب بودم

سعی کن داروهات هروز بخوری مکملات مخصوصا فولیک اسید هرشب بخور توماه های اول خیلی خوبه