2777
2789
عنوان

چشمای همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 37 پست

احتمال۹۹درصد بچتون مشکی میشه نوه تون سبز😂😂😂من شوهرم چشماش عسلیه ولی درکل پسرم ازپدرش فقط یک خال روی شکمش روارث برده ذره ذره مولکول بدنش شبیه خودمه فداش بشم😘😘چقدر خانواده شوهرمو حرص داد با بدنیا اومدنش😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شمام خانواده چشم رنگی داشته باشید بله چون چشم رنگی مغلوبه و چشم مشکی غالب اگه شما هم ژنش رو داشته باشید به احتمال ۵۰درصد چشم رنگی میشه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

احتمال۹۹درصد بچتون مشکی میشه نوه تون سبز😂😂😂من شوهرم چشماش عسلیه ولی درکل پسرم ازپدرش فقط یک خال ر ...

خدا حفظش کنه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
این عمره که داره میگزره

دلخوشی بستگی به خودت داره حتما لازم نیست هفت قلم غذا باشه شما یه نصفه مرغم بگیری با شوهرت بشین یه جا کباب کن بخور مهم اینه ادم نون خشکم میخوره با اونی بخوره که دوستش داره