2777
2789
سلام عزیزم فعلا دکترم نیست سونو نرفتم الان روز ۲۵انتقالمه استرادیول و چند تا ویتامین دیگه هم دارم و ...

سلام بانو حالتون خوبه ؟ شما خودتون آمپول رو تبدیل به شیاف کردی ؟ یا دکترتون گفته بود ؟

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱
 سلام بانو حالتون خوبه ؟ شما خودتون آمپول رو تبدیل به شیاف کردی ؟ یا دکترتون گفته بود ؟

بعد از مثبت شدن ازمایش چون جای امپوله۰ا اذیت میکرد بادکتر صحبت کردم و داروم و عوض کرد

لطفا گزارش بزنید برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشون و که نذاشت ولی گفت قلب دوتاشونم میزنه هفت هفته هستم ولی یکیش کوچولوتر بود

سلام بانو خوبی ؟ رفتی سونو دوباره ؟ چی گفتن ؟

راستی تو هم ۱۸ اسفند انتقال دادی ؟

سلام بانو خوبی ؟ رفتی سونو دوباره ؟ چی گفتن ؟ راستی تو هم ۱۸ اسفند انتقال دادی ؟

سلام عزیزم والا منم الان دو روز بود خونریزی شدید داشتم که دیروز رفتم دوباره سونو  و گفت حالشون خوبه خداروشکر و چیزی غیر طبیعی تو سونو ندید.من ۱۷اسفند انتقال دادم

لطفا گزارش بزنید برام
سلام عزیزم والا منم الان دو روز بود خونریزی شدید داشتم که دیروز رفتم دوباره سونو  و گفت حالشون ...

خداروشکر که حالشون خوبه 

دلیل خونریزی چیه به دکترت گفتی ؟ من هنوزم پروژسترون میزنم به نظرم تو خیلی زود قطع کردی 

شیاف هم که میزاری حتما دوساعت دراز بکش تا جذب بشه 

سلام عزیزم والا منم الان دو روز بود خونریزی شدید داشتم که دیروز رفتم دوباره سونو  و گفت حالشون ...

سلام خانمی خوبی ؟ نگرانت شدم خونریزیت قطع شد ؟

خداروشکر که حالشون خوبه  دلیل خونریزی چیه به دکترت گفتی ؟ من هنوزم پروژسترون میزنم به نظرم تو ...

والا تو سونو که چیزی نبود 

امپول و شیاف هم فرق ندارم من جای امپولهام ابسه میکرد دیگه نتونستم بزنم

لطفا گزارش بزنید برام
ممنون عزیزم خداروشکر خونریزیم بهتره ولی حالت تهوع شدید دارم و کارم به سرم میکشه

خداروشکر من امروز رفتم سونو قلب دوتاشونم خوب بود دکتر گفت تا دوهفته دیگه ادامه بدم آمپولو 

خداروشکر من امروز رفتم سونو قلب دوتاشونم خوب بود دکتر گفت تا دوهفته دیگه ادامه بدم آمپولو 

ای جان به سلامتی عزیزم.

من بازم امروز خونریزی خیلی شدید داشتم بالخته خیلی زیاد و بزرگ منتظرم سونو بشم🥴😣😭

لطفا گزارش بزنید برام
ای جان به سلامتی عزیزم. من بازم امروز خونریزی خیلی شدید داشتم بالخته خیلی زیاد و بزرگ منتظرم سونو ب ...

انشاءالله چیزی نیست و زود قطع میشه 

ای جان به سلامتی عزیزم. من بازم امروز خونریزی خیلی شدید داشتم بالخته خیلی زیاد و بزرگ منتظرم سونو ب ...

عزیزم یه سوال داشتم شما هنوزم آ اس آ و استرادیول مصرف میکنید ؟ تا کی دکترتون گفته ادامه بدی ؟ 

ان شاالله صحیح و سالم باشن و قلب خوشگلشون هم بزنه 

سلام عزیزم حالتون خوبه ؟ ببخشید یه سوال شما هنوزم آ اس آ و استرادیول مصرف میکنید ؟ دکتر نگفته کی قطع کنید ؟

سلام عزیزم حالتون خوبه ؟ ببخشید یه سوال شما هنوزم آ اس آ و استرادیول مصرف میکنید ؟ دکتر نگفته کی قطع ...

سلام مرسی گلم شما خوبی.

آ اس آ تقریبا باید مصرف کنیم تا اخر بارداری ولی استرادیول رو گفتن از وقتی قلب تشکیل بشه تا هفته دهم کامل قطع کنیم به مرور زمان مثلا من روزی ۴تا استرادیول میخوردم بعد تشکیل قلب کردم روزی ۳تا تا یه هفته بعد تا یک هفته روزی دوتا بعد روزی یکی بعد یکی روز درمیون و بعدش قطع کنم دکتر گفت بهم و منم انجام دادم الانم دارم روزی دوتا میخورم 

سلام مرسی گلم شما خوبی. آ اس آ تقریبا باید مصرف کنیم تا اخر بارداری ولی استرادیول رو گفتن از وقتی ق ...

ممنون عزیزم دکتر منم گفت هفته دهم قطع کنم استرادیول رو ولی نگفت به تدریج 

به نظر منم به تدریج قطع کنیم بهتره پس منم همین کارو میکنم مرسی گلم که جواب دادی 😚