2777
2789
سلام گلم میگم رفتی دکتر نگفتی دلیل اون خونریزی که کردی چی بوده؟ چون منم مثل تو بودم میترسم نمیدونم ...

مگه شما خونریزی داشتی ؟ روز چندم ؟

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم هفته ۶بودم عین شما شدم و فوری شد لکه و بعدشم پاک شدم.ولی عصر میرم سونو الان ۸هفته و ۳روزم هس ...

انشاءالله طوری نیست  خوش خبر باشی

فالله خیر حافظ و هو ارحم الراحمین 

علائمت چی بود تو از اول تا الان؟

روز ۵ به بعد تا روز دهم کمرم داغ میشد درد میکرد رحمم تیر میکشید گاهی اوقات 

دوسه روزم هست حالت تهوع دارم 

اره منم هفته ۶بودم عین شما شدم و فوری شد لکه و بعدشم پاک شدم.ولی عصر میرم سونو الان ۸هفته و ۳روزم هس ...

سلام خانمی رفتی سونو ؟ قلب نی نی کوچولوتو دیدی 😍

سلام اره عزیزم دیدم خداروشکررر و یکیه فداش بشم

وای خداروشکر خدا براتون حفظش کنه برای منم دعا کنید لحظه شماری میکنم برای اون لحظه 

سلام اره عزیزم دیدم خداروشکررر و یکیه فداش بشم

ای جان مبارکه.منم امروز رفتم سونو دو قلو بود ولی یکی از قلها کوچیکتره و بازم باید هفته بعد شنبه برم سونو

لطفا گزارش بزنید برام
ای جان مبارکه.منم امروز رفتم سونو دو قلو بود ولی یکی از قلها کوچیکتره و بازم باید هفته بعد شنبه برم ...

😍😍😍 مبارکه چقدر بود اندازشون ؟

صدای قلب دوتاشونم شنیدی ؟