2777
2789
عنوان

اگه 5سال بدون جلوگیری باردار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 86 پست
شما برو اقدام کن برا طلاق و بگو ناباروره اونجا خودشون میفرستن پزشکی قانونی برا ازمایش

میخوام که باپای خودش بیادوتوافقی جداشیم همیشه میگه اگه بخوام مهرتوبدم بکشمت ارزونتردرمیاد

شوهرت ی ادم غیرقابل تحمله اشتباه کردی بخشیدی 

با وکیل صحبت کن ببین میتونی مهریتو برگردونی 

در ضمن کاری کن همه بفهمن مشکل از اونه 

چون ممکمه فردا بگه چون تو حامله نشدی طلاقت دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا ازش ازمایش اسپرم دیدم عقدبودیم ولی میزنه زیرش دکترنمیاد من اونموقع نمیدونستم بخونمو نگهش دار ...

شاید می‌ترسه بفهمی مشکل از خودشه ...به روش بیاری یا از دستت بده.

بهش آرامش بده هی بگو اگه تا آخر عمر هم بچه دار نشیم من یه لحظه تو رو ول نمیکنم بهش اطمینان قلب بده

عزیزم ی روز ک خودش بردت خونه مادرت دیگه برنگرد و برو شکایت کن

میخوام اینکاروکنم برای عید نفقه ام نمیدن دیگه چون تمکین میکنم فقط مهرتعلق میگیره... اخربو راه دیگه 

میخوام که باپای خودش بیادوتوافقی جداشیم همیشه میگه اگه بخوام مهرتوبدم بکشمت ارزونتردرمیاد

خودتو اذیت نکن بعید میدونم یه همچین ادمی خودش با پای خودش بیاد و همون14تا سکه رو هم بده.....شما که 100تاشو بخشیدی فک کن همین 14تا رو هم نداری ....ول کن بابا

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
شاید می‌ترسه بفهمی مشکل از خودشه ...به روش بیاری یا از دستت بده. بهش آرامش بده هی بگو اگه تا آخر عم ...

احه واقعا ازدستش خستم هیچی برای زندگیمون نکرده فقط عذابم داده دلم چرکه ازش

شاید می‌ترسه بفهمی مشکل از خودشه ...به روش بیاری یا از دستت بده. بهش آرامش بده هی بگو اگه تا آخر عم ...

تاپیکاشو بهون تا بفهمی چجور ادمیه شوهرش

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

متاسفانه شوهرت دیده بچه دار نمیشه مجبورت کرده مهریتو ببخشی تا بعدا نگیری ولی خب من معتقدم  زن یا مردی که بچه دار نمیشه دست خودش نیس که حالا شما اگه باهاش خوشبختی بهش بگو من کنارتم بیا بریم دوا درمون کنیم ولی اگه خوشبختت نکرده جدا شو چون بچه ای نیس پایبندت کنه

خودتو اذیت نکن بعید میدونم یه همچین ادمی خودش با پای خودش بیاد و همون14تا سکه رو هم بده.....شما که 1 ...

هیچی ندارم ازخودم هرچی داشتمم دادم... من جوونیموگذاشنم براش همه کاری کردم دستخالی برم خوشبحالش میشه باطلاهای من الان خونه داره به اسم خودش زده

متاسفانه شوهرت دیده بچه دار نمیشه مجبورت کرده مهریتو ببخشی تا بعدا نگیری ولی خب من معتقدم  زن ی ...

اره اگه اخلاقش خوب بودمیموندم ولی اعتمادمو ازدست دادم ازاینکه به اجباربردم جدیدامیگه باخانواده ات قهرکن

احه واقعا ازدستش خستم هیچی برای زندگیمون نکرده فقط عذابم داده دلم چرکه ازش

پس یه ترس تو وجود همسرت هست... یه مدت قضیه بچه رو کنسل کن روی بهتر شدن رفتار همسرت کارکن بهش عزت نفس و اعتماد بده...

شوهرت ی ادم غیرقابل تحمله اشتباه کردی بخشیدی  با وکیل صحبت کن ببین میتونی مهریتو برگردونی  ...

همینکارومیخوام کنم که حداقل خودم بارعید سونوبدمو بگم به خانواده اش... وکیل گفت چون ابرا مهریه میشه برنمیگرد6