2777
2789
عنوان

اگه 5سال بدون جلوگیری باردار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سن تم زیاد بالا نیست عمرتو پای ی همچین آدمی هدر نده اگه نمیره دکتر ازش طلاق بگیر بهمین دلیل بچ ...

من نمیخوام باهاش زندگی کنم خ اذیتم کرده... هیچ پولی بهم نمیده باهمه قطع رابطه کردم کنترل میکته 

میگه بروبگو من مشکل دارم... اخه نمیخوام باش زندگی کنم گارسال چاقوکشید تاسکه هاموببخشم فقط 14تادارم ه ...

پس تا جوونی راهتو بکش و برو....کاش بتونی ثابت کنی که با تهدید مهریتو بخشیدی....اه ادم بمونه تو زیرزمین باباش زندگی کنه از اینجوری متاهل بودن بهتره

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
میخوام بگیرم ولی 14تاسکه دارم نمیتونم تمکین کنم نفقه بهم نمیدن بمونم اینجاازخانواده دورم میترسم ازش ...

تو بری دادگاه طلاقتو میده چون مشکل داره و بچه دار نمیشه 

مهریه همه چی هم ازش میگیرن بهت میدن

پس تا جوونی راهتو بکش و برو....کاش بتونی ثابت کنی که با تهدید مهریتو بخشیدی....اه ادم بمونه تو زیرزم ...

نمیتونم باوکیل صحبت کردم هیچ مدرکی ندارم.... مدرکم فقط میتونه ناباروریش باشه اگه بیاد

نمیتونم باوکیل صحبت کردم هیچ مدرکی ندارم.... مدرکم فقط میتونه ناباروریش باشه اگه بیاد

شما برو اقدام کن برا طلاق و بگو ناباروره اونجا خودشون میفرستن پزشکی قانونی برا ازمایش

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...