2777
2789
عنوان

اگه 5سال بدون جلوگیری باردار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 86 پست
هیچی ندارم ازخودم هرچی داشتمم دادم... من جوونیموگذاشنم براش همه کاری کردم دستخالی برم خوشبحالش میشه ...

اه کوفتش بشه اون خونه.....خدا کمکت کنه...خدا همه ی زنا رو از شر مردای دیوصفت نجات بده......خدا به حق نی نی تو دلم که پاکه و گناهی نداره کمکت کنه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مشکل داره

میگه توبگو بهمه که من مشکل دارم خب منکه نمبتونم بپای ی مردی که چندساله دندونم دردمیکنه میگه ندارم دکترمبرم نداره هیچکاری برای من نمیکنه درعوضش 8تومنps4خریده....من حرفاسوباورکردم ک نداره ولی داره مدیره ازحقوقش مالیاتم کسرمیشخ بخاطر بی پولی خودم رفتم سرکارگفت حقوقتو بده من استعفادادم

آهان...خوب برو دادگاه شکایت کن ازش دادگاه وادارش کنه بره ازمایش

میخوام توافقی باشه جرات ندارم بگم دعوامون میشه دستام فشارمیده چندبارگوشیمو شکونده تمام بدنم دردمیکنه ازدسش... برم خونه پدرم ترک منزل میزنه و میتونم برگردم خونش اگه بلایی سرم بیاره چی