2777
2789
عنوان

اگه 5سال بدون جلوگیری باردار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو همکاری میکنی یا همه جارو پر کنم که مشکل داری و از همون سال اول بچه میخوایم و نمیشه

میگه بروبگو من مشکل دارم... اخه نمیخوام باش زندگی کنم گارسال چاقوکشید تاسکه هاموببخشم فقط 14تادارم هیچ پولی بهم نمید6

حتما اسپرمش ضعیفه...تفکر همسرت قدیمی هست انگار

من قبلا ازش ازمایش اسپرم دیدم عقدبودیم ولی میزنه زیرش دکترنمیاد من اونموقع نمیدونستم بخونمو نگهش دارم دیگه نذیدمش

من قبلا ازش ازمایش اسپرم دیدم عقدبودیم ولی میزنه زیرش دکترنمیاد من اونموقع نمیدونستم بخونمو نگهش دار ...

برو دادگاه تقاضا طلاق بده سختش چرا میکنی. اگ نمیخوای زندگی کتی ولش کن دیگ طلاق توافقی بگیر برو 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
الهی شکر25سالمه.. اخه مشکلات زیادی دارم باش توناپیکام هست برای طلاق میخوام ببرمش

عزیزم سن تم زیاد بالا نیست عمرتو پای ی همچین آدمی هدر نده اگه نمیره دکتر ازش طلاق بگیر بهمین دلیل بچه دار نشدن ازش میتونی جدا شی ولی بازم راضیش کن بره دکتر شاید ی فرجی شد من اگه شوهرم ۳ ۴ ماه دیگه نمیرفت دکتر قصدداشتم ازش جدا شم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
عزیزم شایدم مشکلی نداره ماهم مشکلی نداشتیم اما بعداز ۶سال باردارشدم بااینکه ای وی اف هم رفتم طبیعی ب ...

اخه برادرش 15ساله متاهله زن اول طلاق گرف دومیه گرفته من هیچ مشکلی ندارم سونو رحم دادم فولیکولم خوب بودمیگف توخالی کنی حامله نمیشی گولم میزد بااین حرفا