2777
2789
عنوان

تفسیر سونو کی بلده

53 بازدید | 10 پست

حدود وابعاد لوب چپ تیرویید نرمال است ابعادلوب چپ تیرویید۳۸.۱۵.۱۲م.م وحجم۳/۷سی سی ابعادلوب راست تیروییدبا احتساب ندول بزرگتراز نرمال۴۴.۲۱.۲۲ م.م ناحیه ایسموس طبیعی است وضخامتش۳/۹م.م اکوی پارانشیم لوبهای تیرویید هموژن ونرمال است تصویر یک ندول اکدژن وواجد واسکولاریته به صورتtaller than wide به ابعاد۳۲.۱۸.۲۳/۲م م درقسمت تحتانی لوب راست تیروییددیده شد.لذا جهت ارزیابی دقیقتر باتوجه به اندازه ندول ونمای قرارگیری ان FNAازاین ندول توصیه میشود درپارانشیم لوب چپ تیرویید ضایعه ی فضا گیر ویا ندول واضحی دیده نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔹 تفسیر کلی:

در کل، سونوگرافی نشون می‌ده که:

سمت چپ تیروئید کاملاً سالمه.

در سمت راست، یک ندول نسبتاً بزرگ (۳ سانتی‌متری) دیده شده.

به دلیل اندازه و ظاهر این ندول، سونوگرافیست توصیه کرده FNA (نمونه‌برداری با سوزن ظریف) انجام بشه تا سلول‌ها بررسی بشن و مشخص بشه خوش‌خیم

ه یا نه.

معنای گزارش:

1. لوب چپ تیروئید:

اندازه‌اش طبیعی است (۳۸×۱۵×۱۲ میلی‌متر) و حجمش حدود ۳/۷ سی‌سی است.

یعنی سمت چپ تیروئیدت سالم و نرماله.

2. لوب راست تیروئید:

کمی بزرگ‌تر از حالت طبیعی است (۴۴×۲۱×۲۲ میلی‌متر).

علت این بزرگی، وجود یک ندول (توده کوچک) در این سمت است.

3. ایسموس تیروئید (پل بین دو لوب):

ضخامتش ۳/۹ میلی‌متر است و طبیعی است.

4. اکوی پارانشیم (بافت داخلی):

در هر دو لوب هموژن و طبیعی است، یعنی بافت تیروئید در کل سالم است.

5. ندول (توده کوچک):

محلش در قسمت تحتانی لوب راست است.

اندازه‌اش ۳۲×۱۸×۲۳ میلی‌متر است (یعنی حدود ۳ سانتی‌متر).

دارای واسکولاریته (جریان خون) است.

شکلش taller than wide است (ارتفاعش از عرضش بیشتر است).

✳️ این ویژگی («taller than wide») گاهی می‌تواند از علائم مشکوک‌تر بودن یک ندول به سمت بدخیمی باشد

، ولی به‌تنهایی دلیل قطعی نیست.