2777
2789

سلام 

چند روز دیگه مسافر شهر قشنگ شما هستم به امیدخدا

میام خونه یکی از دوستان که خالی هست و خطری برای کسی ندارم ( کرونا) 

میخوام مریض ببرم شفاش و بگیرم از شاه چراغ به امید خدا

تا حالا نرفتم زیارتشون اولین بارمه

معمولا اونجا رسمه چی نذر میکنن ؟

شاهچراغ و شما بیشتر میشناسید من و راهنمایی میکنید ؟

عزیزم بسته هست ک

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل گشا نذرمیکنن

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
پاچه خواری نکن بالاخره خرید مایحتاج که میری شاهچراغ که میری قطعا حافظیه و ... میری

کاش بجای پاچه خوهری نکن مینوشتین به امیدخدا مریضتون شفا بگیره 

قشنگتر بود 

شما چقدر راحت و سریع قضاوت میکنید !

پاچه خواری نکن بالاخره خرید مایحتاج که میری شاهچراغ که میری قطعا حافظیه و ... میری

با پنجه بوکس زدی داغونش کردی    ای کاش به جای اینکه عصبی میشدم زبون شما رو داشتم دیگه این همه بهم نمیگفتن عصبی

این چه طرز حرف زدنه

کاش بجای پاچه خوهری نکن مینوشتین به امیدخدا مریضتون شفا بگیره  قشنگتر بود  شما چقدر راحت ...

عزیزم من قضاوتی نکردم خودت مگه نگفتی میری شاهچراغ این قضاوت نیست

انشالله که مریضتون شفا پیدا کنن و به دل خوش کنار هم باشید برای سلامتیشون ایت الکرسی میخونم

نذر کن مسافرت من جمله همین شیراز و شاه چراغ نری

بگو من به خاطر سلامت دیگران سفر نمیرم، شما هم‌ لطفا واسطه سلامتی بیمار من بشید

🌹🍀

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
مشکل گشا بگیر به نیت مریضتون پخش کن انشالله که خدا شفاشون بده

ان شاالله 

التماس دعا دارم 

بچم خیلی اوضاعش خرابه احتمالا تو خونه پیش پدرش بمونه چون نمیشه بردش بیرون

ولی خودم برم شاهچراغ حالا دوستی گفتن که بسته است ولی احتمالا پشت در میزارن وایسم 

اولین بارمه که میام شیراز دیگه امسال قسمت شد به دلم افتاد نذر شاهچراغ بکنم 

این چه طرز حرف زدنه

چه طرزی؟؟؟؟

خیلی تو عنوان تحویل گرفت بعدم گفت میخام بیام شهرتون

این جور مواقع این اصطلاح را بکار میبرن

اگر موجب رنجش خاطر استارتر شدم معذرت میخام

قصد توهین یا بی ادبی نداشتم عزیزجان

عذرخواهی منو بپذیر🌹❤

ان شاالله  التماس دعا دارم  بچم خیلی اوضاعش خرابه احتمالا تو خونه پیش پدرش بمونه چون نمی ...

شاهچراغ خیلیکارش دذسته من هر پنج شنبه میرفتم قبل از کرونا تا دیروز ک من از جلوش رد شدم باز بود

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه