2777
2789
عنوان

شیرازیهای نازنین و مهمان نواز میاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
چه طرزی؟؟؟؟ خیلی تو عنوان تحویل گرفت بعدم گفت میخام بیام شهرتون این جور مواقع این اصطلاح را بکار م ...

نیازی به عذرخواهی نیست خانم

من انقدر دلمشغولی بچم و دارم که جایی برای ناراحتی از دیگران ندارم 

این هم یه نظر بود دیگه اشکالی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم ببخشید مشکلشون چیه خانوم مهربان

عرض کردم پسرم حالش خوب نیست احتمالا فقط تو خونه باشیم

تو شهر خودمونم همینیم در مواقع خیلی ضروری میریم بیرون اونم یک با بچه تو ماشینه . اون یکی میره خرید یا کار بانکی یا ...

پسرم از ۲ سال و نیمگی یکدفعه عوض شده 

دیگه حرف نمیزنه 

هیچی نمیفهمه

حرکات عجیب و غریب آزار دهنده داره

خواب نداره یعنی تو ۲۴ ساعت ۳ ساعت کافیشه

گاهی خیلی میخوره گاهی انقدر نمیخوره که استخوناش درمیاد بیرون

درک و فهمش قطع شده

دستشویی هم هنوز باید پوشک بشه 

نزدیک ۶ سالشه 

واقعا دیوانه شدم دیگه خیلی سخته

مجنون شده 😟

قشنگ بچه بود حرف میزد . بازی میکرد خوب بود مثل همه بچه ها .... نمیدونم چی شد اصلا

عرض کردم پسرم حالش خوب نیست احتمالا فقط تو خونه باشیم تو شهر خودمونم همینیم در مواقع خیلی ضروری میر ...

😔😔😔

از حرفی که زدم واقعا شرمندم نه بخاطر شرایطتون واقعا به قصد بد این حرفو نزدم

پدر منم ۷ سال هست که تو کمای نباتی هست در اثر یه اتفاق خیلی خیلی ساده

شاید ادم خوب و مقبول خدا نباشم اما همیشه تو یادم هستید همیشه برای شما و سلامتی هرچه زودتر فرزندتون دعا میکنم

خدا به شما و پدرش توان بده و به پسر عزیزتون سلامتی هرچه زودتر بده🙏🙏🙏🙏🙏❤

😔😔😔 از حرفی که زدم واقعا شرمندم نه بخاطر شرایطتون واقعا به قصد بد این حرفو نزدم پدر منم ۷ سال ه ...

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون برای پدر شما هم در این شب عزیز از خدا شفای عاجل درخواست میکنم

حتما رفتم اونجا شما رو هم دعا میکنم

دعا در حق دیگران به اجابت نزدیکتره 

انقدر ناراحت نباشید از حرفی که در ابتدا گفتید 

من اصلا دلگیر نیستم الان 

بیشتر دعواها و ناراحتیهای آدمها نهایتا به دوستیهای ماندگار تبدیل میشه به من ثابت شده

شرایط کرونا رو درک میکنم واقعا 

اما نمیونم خودمونم واقعا ۳ ساله تو خونه زندونی شدیم 

الان که شخصی خونش رو کامل در اختیار گذاشت گفتم شاید شفای بچم اونجا باشه امتحانش کنم و با رعایت پروتکولهای بهداشتی میرسیم خدمت شیرازیها به امید خدا 😀 

راستش ۸ سال بود که بچه نداشتم همسرم تا اون سن مشهد نرفته بود و اصلا هم نمیذاشت منم برم . یکدفعه در بدترین شرایط ادارشون گفتن هر کسی دوست داره بفرستیمش مشهد .... و با اینکه دوست نداشت رفته بود بخاطر دل من اسم نوشته بود ... اولین بارش بود و من هم ۲۶ سال بود که از آخرین مشهد رفتنم میگذشت ... با دل شکسته و داغون رفتم و التماس امام رضا کردم خیلی نذر و دعا کردم و برگشتم 

بعد ۴۰ روز باردار شدم . همین بچه رو 

فکر کنید چه حالی داشتم شوهرم بعد از اون قضیه نمازخون شد الحمدالله 

دو شب پیش هم تو نی نی سایت یه تاپیک خیلی قدیمی رو پیدا کردم در مورد عریضه نویسی به آقامون امام زمان و اینکه یا بندازیم تو آب روان یا حرم یه امامزاده 

خلاصه همه چی رو کنار هم گذاشتم و حس کردم شاید امام رضا حوالمون داده به برادرش ان شاءالله 

سرتون و درد اوردم 

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون برای پدر شما هم در این شب عزیز از خدا شفای عاجل درخواست میکنم حتما رفتم ...

عزیزم مرسی ازت

الان که خوندم اشکام سرازیر شد هم ذوق کردم برات هم خیلی دلم گرفت

راجب عریضه نویسی برای امام زمان هم درسته منم حاجت گرفتم

دعا و نذر و زیارت را قبول دارم خدا خیلی مهربونه انشالله همونطور که دامنتو سبز کرد با سلامتی پسرت بازم شادت کنه

هروقت دعا کنم از خاطرم نمیری برای شاد شدن دلت و سلامتی کامل پسر ماهت دعا میکنم از خدا میخام لطفشو زودتر بهتون عطا کنه

الانم چله واقعه میخونم نذر برای سلامتی پسر شما❤🌹

عزیزم مرسی ازت  الان که خوندم اشکام سرازیر شد هم ذوق کردم برات هم خیلی دلم گرفت  راجب عر ...

ممنونم از محبتتون

بیماری لاعلاج فرزند سختترین امتحان خداست امیدوارم که بتونم تحمل کنم

اثر دعای شما اول به خودتون برمیگرده ان شاءالله

امیدوارم بزودی حال پدرتون هم رو به بهبود بره و خبر شادی بهم بدین 

عزیزم فردا تولد امام سجاد هست

امام رضا رو قسم بده به جوادش بگو پسرمو از خیر شما گرفتم سلامتیشو به حق پسرت جوادت بهم ببخش

میگن امام رضا قسم به جوادشو رد نمیکنه

انشالله که خیر و گشایش باشه