2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

69 بازدید | 6 پست

من دی ماه پارسال یعنی دوماه قبل کرونا فهمیدم باردارم شیش ماه بعدش خونه خریدیم چون خونه بزرگتر بود کلی وسایل خریدم سیسمونی خریدم بچم بدنیا اومد الان بچم شیش ماهشه کلا یه جاری دارم با مادرشوهر. که دو ساعت شهرشون فاصله داره با ما. این جاری من تا یه ماه پیش دیدن بچم نیومد حالا خونه خریدن و اینا پیشکش. جوابشونم این بود که شما اومدین خونه مادرشوهر میایم میبینیمتون که چون شهر اونا سرده منم بچه کوچیک تا پنج ماهگیش نرفتم و ماه پیش رفتم بعد من چهارصد بهش هدیه بچه داده بودم همین پارسال. اون دویست داد.منم قسم خوردم دیگه پامو خونش نذارم چون پنج ساله عروسی کردم دوبار اومده خونم ولی من هرعید چون میرم شهر مادرشوهر خونه اونا هم میریم. بعد همشم تعریف میکنه ما کرونا گرفتیم همه جا میریم هرروز خونه یه فامیلشونه اینجور نیست که بگم از ترس کرونا نمیاد. بهم خیلی برخورده که هم برای من هم بچم ارزش قائل نشده

حالا منم قسم خوردم حتی اگه مادرشوهرم خودشو بکشه نفرینم کنه خونشون نرم. چون خیلی هوای اونارو داره. حامله شد گفت بریم دیدنش. بیمارستان گفت بریم عیادت. یه ماه بعد زایمان گفت بریم دیدنش خونه مامانش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوب نیومد شما هم نرو ولی اینکه بگی من چهارصد دادم اون چرا کم داده شاید الان تو شرایط خوبی نیست بعد هم شما اگر توقع داری که برای هرکس هر کاری میکنی عین اون برات انجام بده اصلا نکن چون باید هدیه دادن بی توقف باشه 

سلام خوب نیومد شما هم نرو ولی اینکه بگی من چهارصد دادم اون چرا کم داده شاید الان تو شرایط خوبی نیست ...

نه عزیزم خونه مادرشوهر میگفتن ششصد میلیون پس انداز دارن دوازده تا النگو خریده بود