2777
2789

پدر شوهر من آذر ماه به رحمت خدا رفت ازون موقع یبار مادر شوهر بهمون پیشنهاد داد که ما باهاش زندگی کنیم که من قبول نکردم چون انتظار داشت من کلا بیرون نرمو پیشش باشم و اینکه خودش ۳ دختر دار و یه پسرو عروسه دیگ! مادر شوهر افسردگی گرفته حال روحیش جالب نیست از طرفیم دیشب به شوهرمو قسم داده ک پیشش بمونه برا دیشب و اینکه گفته ترو خدا  ببر خونت کنیزیتو میکنمو (واقن شوهرم شرمنده شده با این حرف) منم ادم دلسنگی نیستم ولی خوب من بیشتر خونه مامانمم نمیتونم اونو اونجا تنها بزارم ک! و اینکه واقن راحت نیستم باهاش برام مثله یه غریبس و اینم بگم مادر شوهرم متولد ۴۲عه ولی امان امان که اصلا از خونه تکون نمیخوره ... حالا به شوهرم به نظزتون چی بگم که قانع بشه مادرشو نیاره  چون حس میکنم‌با شوهر من راحته و اگ بیاد دیگ‌ نمیر

وای نه😐

بگو ۵ تا بچه این هر روز هفته یکیتون برین شبو بمونین پیشش 

دختراشم ک اگه شاغل نیستن حتی روز هم میتونن بمونن خب نوبتی

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط یه ثانیه فکر کن اگه مادرت دورازجونش  جای مادرشوهرت بود دوستداشتی چ برخوردی کنی باهاش 

بعد دیگه قضاوت و تصمیم گیری باخودت

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

بگو بیشتر بهش سر میزنیم

ولی اصلا نمیتونم قبول کنم 

اسایش و راحتیت مهم تره 

هررررچقدر خوب باشه بازم کانتکت ایجاد میشه 

دخالت میشه

بیاد دیگه رفتنش با خداست 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای نه😐 بگو ۵ تا بچه این هر روز هفته یکیتون برین شبو بمونین پیشش  دختراشم ک اگه شاغل نیستن ح ...

اول قرار به نوبتی بود دختراشو پسر بزرگه زدن زیرش که ما مجبور شیم پیشش بمونیم من زیر بار نرفتم دختراش موندن ولی نمیدونم چه گیری داده به شوهر من 

فقط یه ثانیه فکر کن اگه مادرت دورازجونش  جای مادرشوهرت بود دوستداشتی چ برخوردی کنی باهاش  ...

من خودم دخترم نوکری مادرمو میکنم انتظاریم از عروسو برادرم ندارم من خودم مادرم‌ سنی ازش گذشته کاراشو اکثرا انجام میدم حس نمیکنم مادر یکی دیگه ام وظیفش با من باشه اگ دختر نداشت قبول میکردم ولی وقتی داره 

بگو بیشتر بهش سر میزنیم ولی اصلا نمیتونم قبول کنم  اسایش و راحتیت مهم تره  هررررچقدر خو ...

اره چون تنها ک نمیاد یه خواهر شوهرمم تازه متارکه کرده اونم شبایی ک شیفت نیست میاد پیشش

اره چون تنها ک نمیاد یه خواهر شوهرمم تازه متارکه کرده اونم شبایی ک شیفت نیست میاد پیشش

دیگه بدتررررررر

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام

ببین من واقعا نمیدونم شرایطتون چطوریه ولی به نظرم مادرشوهرت رو درک کن، اون اینهمه سال بچه بزرگ کرده زحمت کشیده و حالا تنها شده، هر چیزی علاج داره ولی تنهایی خیلی سخته... تنهایی واقعا سخته

شما میتونین با صبر کردن و گذشت با هم زندگی کنین ولی اون نمیتونه تنهایی رو تحمل کنه

به فکر زمان پیری خودت هم باش اگه خدایی نکرده بچه ت راهت نده خونه ش میخوای چیکار کنی

به نظرم باهاش بساز یا اگه مادرشوهرت چندتا بچه داره نوبتی بین همدیگه تقسیم کنین

البته من نمیدونم شرایطتون چطوریه شاید اشتباه راهنمایی کنم ولی در کل با خدا معامله کن

شاید خیلی‌ها ندونن، ولی سقط جنین از لحظه‌ی تشکیل نطفه حرامه و دیه داره... چون قتل یک انسانه! در شرایط خیلی خیلی خاصی اجازه‌ی سقط میدن... بچه‌هاتون رو نکشید...
وظیفه همس که نوبتی از ایشون نگه‌داری بشه چرا فقط شما  جلسه تشکیل بدین دو روز خونه یه نفر باشه ...

همین قرار بود ولی خود دختراش بهمش زدن واقنم من اصلا باهاش راحت نیستم سر جم من از اول عروسیم تا الان نمیدونستم  ۱ساعت باهاش حرف نزدم اونوقت چطور بیاد پیش من اخه 

خواهر احساسی نشو 

با شوهرت با زبون خوش صحبت کن 

با لوندیات دیگه خودت میدونی که🙄

اول قرار به نوبتی بود دختراشو پسر بزرگه زدن زیرش که ما مجبور شیم پیشش بمونیم من زیر بار نرفتم دختراش ...

شاید دختراش پرش کردن که گیر بده به شوهرت

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩