2777
2789
عنوان

من دلم زندگی مستقل میخاد

145 بازدید | 8 پست

خسته شدم از هم خونه بودن با خانواده شوهر 

البته در اصل خونه ی خودمه 

ولی هفته ای حداقل 3 شب یکیشون باید اینجا باشخ 

منم بچه کوچیک دارم سختمه بخدا 

کلا روابطم از نظر عاطفی بهم ریختس 

میخام یه مدت از شوهرم دوری کنم بلکم خانوادشو جم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتبا ه ترین کار دوری از همسرتون و مممکن در رابطتون تاثیر بدی بزاره و سردی به وجود بیاد بهتر با همسرتون با احترام و ملایمت صحبت کنید و از ایشون بخواین این موضوع رو که باعث این حس سردی در وجودتان شده اگاه شود چاره ای بیاندیشد.

اذیتت می کنن گلم ؟!

نه اذیت اونحوری نه . چرا دروغ بگم 

ولی خو وجود بیش از اندازشونم کلافم میکنه .دوس دارم خودم و همسرم و بچم خودمون برا لحظات زندگی خودمون تصمیم بگیریم 

اصن شاید بخایم دعوا کنیم کسی نفهمه

نه اذیت اونحوری نه . چرا دروغ بگم  ولی خو وجود بیش از اندازشونم کلافم میکنه .دوس دارم خودم و ه ...

درکت میکنم ، منم همینم ، دم به دقیقه عمو دلم برات تنگ شده ،، دایی دلم میخاد ببینمت من از خونمون دورم از خابگاه خسته شدم ، حالم ازشون بهم میخوره 

نه اذیت اونحوری نه . چرا دروغ بگم  ولی خو وجود بیش از اندازشونم کلافم میکنه .دوس دارم خودم و ه ...

ارع می فهمم ولی سعی کن احترام بذاری بهشون ولی خیلی غیر مستقیم ب شوهرت بگو. طوری که بد نشی  بگو مامان بابات برام عزیزم ولی من  راحت نیستم پیششون تا کی اخه