2777
2789

ولا ماهم مادر شوهر خواهر شوهر جاری عمه شوهر زن عمو شوهر زندایی شوهر فامیل نزدیک دور شوهر داریممممممم شاید بحث هم بوده باشه چخبرتونه بابا جاریم فلان مادر شوهرم بهمان خواهرشوهر.....تصورات مجردا رو خراب نکنید هرکدومتون ک خواهر شوهر دارید قطعا خودتونم خواهر شوهر کسی هستید یا میشید بلاخره مادر شوهر ک میشید چرا همش انرژی منفی میدین ب ملت!!!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع من هم مشکلی ندارم واقعا بعضی ها خیلی یا حساسن یا می خوان روابط قطع کنن منتظر بهانه هستن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

یه عده کلن بدبینن 

جاری من یه طوری راجع به خانواده همسر صحبت میکنه ، من که دو برابر سالهای بیشتری میشناسمشون تعجب میکنم 

توقع داره هر رفتاری بکنه و کسی کاری نداشته باشدش 

باید احترام بذاری تا احترام ببینی 

نمیشه بی ادب باشی ولی توقع محبت و احترام داشته باشی

به جز موارد کمی که واقعا غولن و خونه خراب کن هستن، راجع به بقیه شون حق با شماست😊

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

میدونی انقد اینجا پشت سر خونواده شوهر بد حرف میزنن من همش دعا میکنم در اینده خونواده شوهرم خوب باشن میترسم راستش هم از اخلاق خود شوهر هم خونوادش

هر چیزی ک برام میخوای خدا صد برابرشو به خودت بده😎👻
اره والا منم عادیم باهاشون اونام آدمن خب بحث برا همه پیش میاد حتی بین خاهر و برلدرا چ برسه به اونا

ولا انگار هیچ مادر دختری یا پدر پسری بحث.نمیکنن یا دوتا خواهر.بحث بین همه هست همهههههه ولی اینا دیگ بی انصافیه همش بدبیراه میگن ذهن خیلیا سیاه میشه

من خواهرشوهرو جاری ندارم،مادرشوهرمم باهاش خوب باشم باهلم خوبه پدرشوهرم بعضی وقتای قاطی میکنه که اونم باهاش کم رفتو آمد میکنیم درست میشه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

اینجا خیلی آدم رو بدبین میکنن 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀