خیلی معلوم بود تازه به دوران رسیده است .کسی که ثروتمند اصیل باشه هیچوقت درمورددارایی هاش اینطوری صحب ...
مثل خیلی از تاپیک های اینجا زیر پوستی میخواست پز بده مثلا جریان ماشین وزنگ زده پلیس گفت به مرده گفتم( اسم ماشینش رو گفت) گفتم خراب شده خب بگو گفتم ماشینم خراب شده
بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای شکسته نفسی گفت،شوهرش مدیر عامل شرکت شیر سحر یا همان روزانه قدیمه،اینکه شما فکر میکنید شوهرش دار ...
اتفاقا فکر تو اشتباه و عقب مونده هست که فکر میکنی هرکی دامدار هست داره زیر پای گاو تمیز میکنه درصورتی کلی کارگرودامپزشکو … یه دامداری کار میکنه ! که حتی زیر پای گاو تمیز کردنم هیچ ایرادی نداره یه شغله مثلا درسته بگیم یه ماما دستشو فلان جای ادم میبره ؟
بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍
بله اما بیشتر اسمش تولید کننده و کارخانه داره نه دامدار، ایشون برای شکسته نفسی گفت دامدار
مگه دامداری شکسته نفسی هستش ؟ مثلا دامدار ممکنه ۲۰۰ تا کارگر داشته باشه دامدار فقط با اونی که دوتا گاو داره نمیگن که
البته همون دوتا گاوم طرف پولدار هست ولی دامدار داریم تا دامدار
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
گاهی این سناریو هارو اینجوری مچینن که مثلا نفر بعدیو نرگس محمدی دعوت کنن و برنامه مثل سریال نمکش بیش ...
اره منم اینجور فکر میکنم البته این برنامه ها هدفشون فقط وایرال شدنه هرچی جنجالی تر خوشحالتر،البته به نظرم به مصاحبه های اوجی ونرگس هم بی ربط نیست خودشون بارها گفته بودن اونقد پولدارنیستیم وفلان