2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم  شوهرم اصلا ب روش نمیاورد خیلی سخت بود از لحاظ مالی حقوقم کم بود و کفاف نمیداد

راستش خودم عقد کردم نزدیک یکسال و ده ماهه دوبار دندونم خراب شد اون خرجشو داد میخواستم بدونم بابام میداد بهتر بود یا ن وظیفه همسرمه

من هردو

مثلا لپ تاب خریدم نصف بیشترشو بابام داد یکمش شوهرم

یا در سال مثلا ۴ تا مانتو ک‌میخریدم سه تاش بابام‌پول میداد یکیش شوهرم ....بیشتر بابام ولی خب از شوهرمم میگرفتم

خدایا نا امیدم نکن❤👑
نامزدتون در چ حد ساپورتتون میکنه؟ ببخشید میپرسما چون خودمم عقد کردم میخوام‌ببینم چجوریاس

هرچی ک بگم حتی خرج های بیخودی هم نه نمیاره...البته خوب باید وضع مالی طرف مقابل رو هم درنظر گرف

💍👶🏻Mahlin and momy
نامزدتون در چ حد ساپورتتون میکنه؟ ببخشید میپرسما چون خودمم عقد کردم میخوام‌ببینم چجوریاس

شما باید به فرهنگ و سیستم خانوادگی فرهنگی خودت و‌خانوادت نگاه کنی. من همه مخارجم با پدرم بود.

راستش خودم عقد کردم نزدیک یکسال و ده ماهه دوبار دندونم خراب شد اون خرجشو داد میخواستم بدونم بابام می ...

فقط بستگی داره اگ نامزدت پول داره بزار نامزدت بده چون اگ الان خرج نکنه برات بعدم تو هی سختت میشه ازش پول بگیری....اگ داره بزار اون خرج کنه پولی گ پدرت میده برو برا جهیزیت چیزاط نازو قشنگ بخر یا پس انداز کن ب شوهرت نگو...

خدایا نا امیدم نکن❤👑