2777
2789
عنوان

خانواده شوهر روی مخم

419 بازدید | 35 پست

من ۱ سال و نیمه ک عقد کردم ، خیلیی شوهرمو دوس دارم اخلاق خوبی داره ولی گاهی فک میکنم‌ک نه خونه داریم ن پول، خانوادشم رو مخمن و حس میکنم خیلی بی فکرن ، گاهی غصم میگیره،..ولی خداروشاکرم

هرچی میگردیم خونه ی قیمت مناسب پیدا نمیکنیم😔 پول نداریم واسه خونه، یه پول کمی هم ک خاتوادش میخوان بدن واسه رهن،باید خودمون حدود ۲ تا ۲و نیم اجاره بدیم، اونم اول زندگی،شوهرمم فعلا سربازه تا ۱ سال دیگه، میگه دوس ندارم خانوادم اجارمونو بدن! حقوق خودش نهایت بشه ۲ تومن!

یهو همه چی گرون شد و خانواده ی شوهرم با اینکه شوهدم بچه ی آخرشونه و مدتهاست ک بچه ای جز اون تو خونه نداشتن، و درامدشون توی این مدت خوب بود ک بتونن پس انداز کنن، ولی نکردن و الان ک همه چی گرون شده ب خودشون اومدن! 

شوهرم ازم میخواد من اجاره خونه رو بدم ماهی ۲ تا ۲ و نیم میلیون، ولی خانوادش ندن!!! میگه سختمه بهشون رو بزنم و زیر دینشون باشم!!نمیدونم آسونه ک بمن بگه پول اجاره بدم؟؟ من جایی لازم شد حتما پولمو میدم ولی چرا با اینکه خانوادش این همه درامد دارن من باید اجاره خونه بدم؟؟؟؟ خیلی ناراحتم ک انقد خانوادش بی فکرن، الان خرج واسه کارای خودشون مبکنن ولی نمیکنن اینو پس انداز کنن واسه رهن خونه ما، عروسی هم ک بخاطر کروتا نمیخوان بگیرن و وقتی ما قرار بود عقد بگیریم هی میگفت توی فلان هتل بگیرین یجای آبرومند باشه و ... ولی حالا ک ب خودشون رسیده یه خسیس بازیایی در میارن ک نگو... دلم خونه ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه پول داری بده زندگی مشترک شما دو نفره باهم بسازینش .از هیچ کس توقع نداشته باش  تا راحت ز ...

عزیزم من حقوق دارم ولی حقوق شوهرم ناچیزه و باید با حقوق من رو هم بتونیم خرج خورد و خوراک و اولیه هامون رو بدیم، اگر منم حقوقمو ۲و نیم بدم اجاره، چی بخوریم؟ پول خورد و خوراک و پوشاک و اولیه ها رو از کجا بیاریم؟؟

متاسفانه شما توقعتون زیاده،خرج نکنن واسه شما پس انداز کنن که پولتو هزیته نکنی؟

عزیزم شوهرم سربازه و حقوق ناچیزی داره و تا سربازیش تموم بشه باید با حقوق خود من خرج زندگیمونو بدیم، خرج خوراک و پوشاک و رفت و آمد و ...، اگر بدم حقوقمو واسه اجاره پول خوبد و خوراکمونو از کجا بیاریم؟ اگر مهمون خواشت بیاد پول پذیرایی از اونو از کجا بیاریم.؟؟ هر خانواده ی پسری ک وضعشون خوب باشه واسه پسرشون پس انداز میکنن، اینا وضعشون خوبه و خرجی هم ندارن نه بچه ی دیگه دارن نه وام گرفتن ک بخوان قسط بدن، دو نفری زندگی میکنن چه خرجی دارن؟؟ ۲ تا ملک هم دارن دادن اجاره پولشو میگیرن ماهی بیشتر از ۲۰ میلیون در امد دارن ولی ...... 

عزیزم من حقوق دارم ولی حقوق شوهرم ناچیزه و باید با حقوق من رو هم بتونیم خرج خورد و خوراک و اولیه هام ...

عزیزم درآمد خودتون چقدره؟میتونید با همین درآمد خودتون یمدت قناعت کنید تا کار شوهرتون اوکی شه؟

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
متاسفانه شما توقعتون زیاده،خرج نکنن واسه شما پس انداز کنن که پولتو هزیته نکنی؟

چطور از بابای من انتظار دارن جهاز خارجی و گرون بدن، و پشت جهاز بقیه ک کم بوده حرف میزنن، ولی خودشون یه خونه ی درست و درمون واسه پسرشون رهن نمیکنن

عزیزم شوهرم سربازه و حقوق ناچیزی داره و تا سربازیش تموم بشه باید با حقوق خود من خرج زندگیمونو بدیم، ...

عزیزممم هرکسی وظیفه داره خودش از پس زندگی خودش بربیاد،هرکسی زحمت کشید داره نتیجه تلاششو استفاده میکنه،نمیتونه بذارش واسه یکی دیگه

شما که شرایط همسرتون رو میدونستین باهاش ازدواج نمیکردین

نمیشه بگی وظیفه خانواده پسره،پسر اگه نتونه از پس زندگیش بربیاد وقت زن گرفتنش نیس

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
عزیزم شوهرم سربازه و حقوق ناچیزی داره و تا سربازیش تموم بشه باید با حقوق خود من خرج زندگیمونو بدیم، ...

ازشون خواهش کنید که یکی از ملک هاشون رو با اجاره کمتر مثلا درحد 1میلیون به شما بدن در عوض شما هم ازشون پول پیشی که قرار بود بگیرید رو دریافت نکنید و بهشون بگین چون نشد برامون جشن بگیرید پس لطفا تو اول زندگی و خونه دار شدنمون کمکمون کنید و ملکتون رو بجای غریبه در اختیار ما بزارید

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
عزیزممم هرکسی وظیفه داره خودش از پس زندگی خودش بربیاد،هرکسی زحمت کشید داره نتیجه تلاششو استفاده میکن ...

من ازدواج کردم چون مامانش گفت ما پسرمون خونه نداره اما یه خونه خوب هرجا دوس داشتن براشون رهن میکنیم چون وضعشون خوب بود ما اعتماد کردیم