2777
2789
عنوان

خانواده شوهر روی مخم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 35 پست
اگر بخوایم اجاره بدیم حقوقم ب جای خاصی نمیرسه...  

ازالان شوهرتو عادت نده که بخوای پول بهش بدی چون عادت میکنه ودیگه سرکارهم نمیره وازت توقعات بالا داره توکه صبر کردی بازم صبر کن تا شوهرت بره سرکاربعد عروسی بگیر هرچند شوهرت مرد زندگی نیست واین اول سو استفاده هاشه خوب فکراتو بکن بعد باهاش برو زیر یه سقف .چطور وقتی عقد باشما بود شوهرت نمیگفت ملاحظه پدرتو بکن ولی الان ملاحظه پدرشو میکنه بنظرم که ادمای تیغ  زنی هستن مثه کاربر لیموترش

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
ازشون خواهش کنید که یکی از ملک هاشون رو با اجاره کمتر مثلا درحد 1میلیون به شما بدن در عوض شما هم ازش ...

ملکی ک میگم خونه طبقه ی بالاشون هست ولی من با مادر شوهر فوضول و پرتوقع هم خونه بشم بدبخت میشم همشششش دخالت میخوان بکنن همش میخوان بگن کجا میری کجا میای ؟؟ اینطوری بکن اونطوری نکن... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور از بابای من انتظار دارن جهاز خارجی و گرون بدن، و پشت جهاز بقیه ک کم بوده حرف میزنن، ولی خودشون ...

پدر شما هم وظیفه جهیزیه نداره،اگه خونه دارن چرا نمیرید تو خونه خودشون که اجاره اس،جای اینکه بخوان رهن شما رو جور کنن

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
چطور از بابای من انتظار دارن جهاز خارجی و گرون بدن، و پشت جهاز بقیه ک کم بوده حرف میزنن، ولی خودشون ...

عزیزم اشتباه و کوتاهی از شما هم بود

وقتی خانواده همسرتان ملکی دارن که اجاره بدن پس پدرتون باید شرط ازدواج رو داشتن خونه میزانش

اینجوری پدر شوهرتون مجبور رود ملکش رو به اسم پسرش کنه

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
ملکی ک میگم خونه طبقه ی بالاشون هست ولی من با مادر شوهر فوضول و پرتوقع هم خونه بشم بدبخت میشم همشششش ...

هر دوتاش تو یه ساختمونه؟؟

به شوهرت بگو فشار بیاره که بتونید ملک رو بفروشید و  یجای دیگه خونه بخرید

از طرف خانواده خودتون هم فشار بیارن بهشون چون بالاخره موضوع باید حل بشه و نمیشه کوتاه اومد

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
چون خانوادش فوضولن خود پسرشونم حاضر نیست بره اونجا بشینه چ برسه ب من

خود پسرشون معذرت میخوام خیلی بی عرضه اس چطور حاضر نیس بره اونجا یا از خانوادش بگیره،ولی حاضره از شما بگیره

توقعتو اول از همه از شوهرت داشته باش، وظیفه اونه همه چیو واسه تو فراهم کنه

اینکه خودت خونه رهن کنی وسیله خونه ببری،خرج خونه زندگی بدی،ببخشید شوهر کردی یا زن گرفتی؟

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
اره هر دو تاش یه ساختمونه... به اسم باباشه نمیتونه شوهرم بفروشتش ک! 

اگر خانوادتون شرط ازدواج رو داشتن خونه میزاشتن اونوقت مجبور بودن که بزنن به اسم همسرتون

هنوز هم دیر نشده چون نامزدید میتوانید با خانوادتون مشورت کنید 

خود پسرشون معذرت میخوام خیلی بی عرضه اس چطور حاضر نیس بره اونجا یا از خانوادش بگیره،ولی حاضره از شما ...

شوهرم خیلی کاریه الانم داره تلاششو میکنه ولی بخاطر اینکه سربازه درامدش فعلا کمه، خانوادشم من نمیگم بیان الان ۲۰۰ میلیون بدن رهن خونه ولی میگم اینا ک عروسی نمیگیرن خرج عروسی خودش ۱۰۰ تومنه، اینو بذارن روی پولی ک میخواستن بدن واسه رهن بدن ما رهن کنیم، اینا هم خوش خوشانشون شده ک جشن نمیگیرن !

اگر خانوادتون شرط ازدواج رو داشتن خونه میزاشتن اونوقت مجبور بودن که بزنن به اسم همسرتون هنوز هم دیر ...

خب اگر بزنن ب اسممون بعدشم باید برم بالای سر مادد شووهر فوضولم زندگی کنم! 

عزیزم من حقوق دارم ولی حقوق شوهرم ناچیزه و باید با حقوق من رو هم بتونیم خرج خورد و خوراک و اولیه هام ...

من میدونم بعضیا برای بچه هاشون سنگ تمام میزارن از همه نظر حمایتشون میکنن 

ولی خانواده شوهر شما نمیخوان بدن با حرص و غصه مشکل حل میشه؟؟

میگم سختی رو تحمل کنید با هم زندگیتونو بسازین 

ولی به شوهرت بگو وقتی توانایی اداره زندگی نداشتی نباید پا پیش میزاشتی فکر کن من هیچ در آمدی نداشتم میخواستی چی کار کنی!

خب اگر بزنن ب اسممون بعدشم باید برم بالای سر مادد شووهر فوضولم زندگی کنم! 

نه دیگه اونوقت میتونی شوهرتو راضی کنی که بفر شه

فوقش 2ماه میری اونجا و بعدش یه بهونه میاری و خونه رو میزاید برای فروش

حتی میتونی به پدر شوهرت بگی که ما به شرطی میایم پیشتون زندگی میکنیم که خونه به اسم شوهرم باشه

من میدونم بعضیا برای بچه هاشون سنگ تمام میزارن از همه نظر حمایتشون میکنن  ولی خانواده شوهر شما ...

وقتی اومد خواستگاریم اوضاع اقتصادی مملکت انقدر خراب نبود واونموقع توانایی رهن خونه داشت ولی الان ک تصمیم عروسی داریم همه چیز جند برابر شده و دیگه توانایی رهن خونه ی خوب نداریم