2777
2789
عنوان

خانواده شوهر روی مخم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 35 پست

بنظرم شما یکم توقعات بالاست

شما که میدونستی شوهرت سربازه و از خودش هیچی نداره یکم صبر میکردی حالا که قبول کردی باید با تمام کاستی‌هاش سر کنی...

وظیفه پدر و مادر هم نیست خرج بچه‌ش رو بده

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ساختمون بالای خونشونه و دربش یکیه نمیشه فروختش... حیاطش یکیه

چه بد😑😕

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
بنظرم شما یکم توقعات بالاست شما که میدونستی شوهرت سربازه و از خودش هیچی نداره یکم صبر میکردی حالا ک ...

ولی وقتی زنگ زدن خونمون مامانش گفت ما از همه نظر مالی تامینش میکنیم تا خودش صاحب درامد بشه

بنظرم شما یکم توقعات بالاست شما که میدونستی شوهرت سربازه و از خودش هیچی نداره یکم صبر میکردی حالا ک ...

من نمیدونستم اینا از اون پولدار خسیسا هستن، مامانش هررچی واسم میخره قیمتشو میگه! اکثر چیزایی ک خریده یجوری قیمتشو بهم گفته ! خسیسن میخوان یجیزی هم ک میخرن ما بدونیم چنده، مامانش از اوناییه ک واسه اینکه مردم ببینن خرج میکنه ولی خودش خسیسه...

ولی وقتی زنگ زدن خونمون مامانش گفت ما از همه نظر مالی تامینش میکنیم تا خودش صاحب درامد بشه

حرف باد هواست

باید قبل از عقد تعهد ازشون میگرفتین

حالا که شوهرت شده خونوادش هیچ تعهدی نسبت به شما ندارن و وظیفشون نیست همونجور که وظیفه پدر شما خریدن جهیزیه سنگین نیست 

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...