2777
2789

من وسیله آنلاین زیاد میخرم بعد بعضی فروشنده ها مرد هستن خب من عکس وسیله ازشون می‌خوام و اینا درحالیکه اصلا نمی‌شناسیم همو شوهرم ناراحت میشه میگه چرا به مرد غریبه پیام میدی به من بگو پیام بدم 

من حوصلم نمی‌رسه خب هر سری بهش بگم تو زنگ بزن یا تو پیام بده 

بعد یه فامیل هم داریم آقا هست یکم انگاری اینطوری که شوهرم میگه چشم چرونه و به دخترای بیرون متلک میگه و دختر بازی می‌کنه خب خانواده ما هم خیلی در ارتباطیم با اونا و رفت و آمد زیاد داریم و خب پیش میاد که تماس بگیریم باهم برای یسری چیزای ضروری و من هم خدایی اصلا اینا که شوهرم میگه رو ازش ندیدم و واقعا چشم چرون نیست ولی شوهرم میگه هست

پیام اونو تو گوشیم دید که شماره به مغازه رو میخواست که تو فامیل فقط من داشتم 

شوهرم غیضی شد گفت چرا پیامت داده چرا تو جواب دادی نمی‌خوام در ارتباط باشید و اینا 

بعد گفت توروهم مثل مادرم میزارم کنار اگه گوش ندی به حرفام 

مادرش یکارایی میکرد ک از نظر اخلاقی درست نبود و شوهرم هرچی میگفت گوش نمی‌داد به حرفش الان حدود یکساله شوهرم خیلی باهاش سنگینه و محل نمی‌ده بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت گوش‌کن حتما یه چیزی میدونه که خوشش نمیاد با اون شخص فامیل ارتباط‌ داشته باشی.

برای بقیه خریدا هم من که همیشه از سایتای مختلف و اینستا میگیرم لازم نیست پیام بدم دیگه انلاین ثبت سفارش میکنم تو هم اینجوری خرید کن 

به شوهرت گوش‌کن حتما یه چیزی میدونه که خوشش نمیاد با اون شخص فامیل ارتباط‌ داشته باشی.برای بقیه خرید ...

و اینکه ینی چی بهم گفت توروهم مثل مامانم میزارم کنار 😒من از این کارش که به مامانش اینطوری رفتار می‌کنه هم ناراحتم

اینایی که نوشتن به شوهرت گوش کنو نمیتونم درک کنمقرن 21 ایم مثلا

بابا خفن 

بابا اوپن مایند 

بابا امروزی 😂😂😂😂😂😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

و اینکه ینی چی بهم گفت توروهم مثل مامانم میزارم کنار 😒من از این کارش که به مامانش اینطوری رفتار می‌ ...

مردا عصبانی میشن همه چی میگن

در رابطه با مادرشم به نظرم شما دخالتی نکن

اخرش خودشون اشتی میکنن تو هرچی بگی ممکنه به ضررت تموم بشه

همسرت حق داره

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

مردا عصبانی میشن همه چی میگندر رابطه با مادرشم به نظرم شما دخالتی نکناخرش خودشون اشتی میکنن تو هرچی ...

خیلی دوسش دارم میترسم واقعا این کارو کنه وقتی به مامانش اینطوری بی محلی می‌کنه به منم میتونم حتما نه؟

البته مامانش هم خیلی بهش بی محلی میکنه

خیلی دوسش دارم میترسم واقعا این کارو کنه وقتی به مامانش اینطوری بی محلی می‌کنه به منم میتونم حتما نه ...

من موافق این نیستم که ادم توی همه مسائل چشم بگه

اما موضوع شما یه چیزیه که قابل حله،وقتی همسرت رو دوست داری و بابت حرفش نگران شدی پس بخاطر خرید کردن زندگی رو تلخ نکن

برای خرید کلی راه هست که لازم نیست حتما پیام بدی از سایت ها ثبت سفارش کن،،،توی زندگی یه وقتایی زن یه وقتایی هم مرد باید کوتاه بیاد...

بابا خفن بابا اوپن مایند بابا امروزی 😂😂😂😂😂😂😂😂

اره من اوپن مایندم

شمام بشینین تو خونه هرچی شوهرتون گفت بگین چشم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊