2777
2789

خواهش میکنم برام دعا کنین شرایط کاری همسرم جوریه که تو مشکل افتاده دعا کنین تو این ماه مشکلش حل شه و خدا رزق و روزیشو زیاد کنه ممنون میشم منم از ته دل برای سلامتی و خوشبختیتون دعا میکنم 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگه واسه هم دعا کنید زودتر میگیره

دعا میکنم زندگیت ازین رو به اون رو بشه و

رنگ خوشی و شادی ببینی انشالله

💕 تا وقتی خدا رو داری به همه چی میرسی شک نکن.‌‌..توکل بر خدایت کن ...کفایت میکند حتما💕

ان شاالله عزیزم سوره واقعه روهم بخون

منم دعا کن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ای مستجابه الدعوه،ای گل، برای منم دعا کن😊

چشم عزیزم خواهشا شمام از ته دلت دعا کن خیلییی محتاجم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
ایشالا مشکلشون حل شه  منم دعا کنید خیلی نیاز دارم  خیلیییییییی خیلییییااااااااا

انشالا خدا مشکلتو حل کنه از ته دل صلوات فرستادم شمام برا من دعا کن

میگن اگه واسه هم دعا کنید زودتر میگیره دعا میکنم زندگیت ازین رو به اون رو بشه و رنگ خوشی و شادی بب ...

واسه همین منم گفتم محتاجم به دعاتون تو این گرونیه واقعا... منم برا شما دعا میکنم از ته دل صلدات میفرستم 

ان شاالله عزیزم سوره واقعه روهم بخون منم دعا کن

خیلییی خوندم این مدت

واسه همین منم گفتم محتاجم به دعاتون تو این گرونیه واقعا... منم برا شما دعا میکنم از ته دل صلدات میفر ...

دعا کن خدا گناهامو ببخشه و یه روزی پاک از دنیا برم

این بزرگترین ارزومه

💕 تا وقتی خدا رو داری به همه چی میرسی شک نکن.‌‌..توکل بر خدایت کن ...کفایت میکند حتما💕

اسی جون من برات دعا می کنم ، صلوات بده خیلی خوبه ، برای منم دعا کنید 😔😭

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
خیلییی خوندم این مدت

درست میشه ان شاالله دعا زمانی گیراست که به خدا اعتماد کنی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

#ختم_سوره_واقعه

🔹شروع از دوشنبه ای که اول ماه باشد

⚜روز دوشنبه اول ماه شعبان

25 اسفند1399

برای افزایش رزق و برآورده‌شدن حاجات مهم✅

آیت‌الله بهجت رحمه‌الله برای افزایش روزی و برآورده شدن حاجات مهم، ختم سورۀ «واقعه» را به اطرافیان خود توصیه می‌کردند. دستور این ختم بدین شرح است:

چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند.

در پنجشنبه‌های میان این چهارده روز، این دعا خوانده می‌شود:

يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.

☄ هر چه سریعتر برای دیگران ارسال کنید تا در این ختم عظیم شرکت کنند 

غفلت نکنید

📚 بهجت الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴

ی صلوات برام میدین 🌷
دعا کن خدا گناهامو ببخشه و یه روزی پاک از دنیا برم این بزرگترین ارزومه

انشالا که خدا از همه ی گناهات بگذره خدا ارحم الراجمین و خیلییی بخشنده س