2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم

📍😃عاشق سینما📽 و کتاب📕🌸 و موسیقی🎧🎻 هستم...در حال یادگیری زبان فرانسه و ژاپنی و انگلیسی🇫🇷🇯🇵🇨🇦🇬🇧...یک کنکوری💡📚 که در حال تکاپو برای رسیدن به رشته ای هست که عاشقشه💊💉🧬🩺...و یک طراح🎨🖼.....اینجا درباره علایق و اهدافم باهاتون صحبت میکنم🌌🌌🌌🌠🌠

من هستمممممممم

📍😃عاشق سینما📽 و کتاب📕🌸 و موسیقی🎧🎻 هستم...در حال یادگیری زبان فرانسه و ژاپنی و انگلیسی🇫🇷🇯🇵🇨🇦🇬🇧...یک کنکوری💡📚 که در حال تکاپو برای رسیدن به رشته ای هست که عاشقشه💊💉🧬🩺...و یک طراح🎨🖼.....اینجا درباره علایق و اهدافم باهاتون صحبت میکنم🌌🌌🌌🌠🌠
هستم منم

بچه ها چطور مثلا یازدهم +نصف دوازدهم رو میخونین ینی قاطی برنامه کردین یه عکس میدید؟ یا اگ امکان اپلود و اینا نیست توضیح میدید

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
سلاااام‌خوبییی یسوال داشتم

میخوای بپرسی چطوری دو پایرو با هم خوند؟؟؟؟

2825
2823
2791
2779
2792