2821
2789
عنوان

کنکوری تجرببییییی تجررربییی کنکوری ۱۴۰۰ ینی هیشکییییی نیییستتت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست
بچه ها چطور مثلا یازدهم +نصف دوازدهم رو میخونین ینی قاطی برنامه کردین یه عکس میدید؟ یا اگ امکان اپلو ...

به راحتی

📍😃عاشق سینما📽 و کتاب📕🌸 و موسیقی🎧🎻 هستم...در حال یادگیری زبان فرانسه و ژاپنی و انگلیسی🇫🇷🇯🇵🇨🇦🇬🇧...یک کنکوری💡📚 که در حال تکاپو برای رسیدن به رشته ای هست که عاشقشه💊💉🧬🩺...و یک طراح🎨🖼.....اینجا درباره علایق و اهدافم باهاتون صحبت میکنم🌌🌌🌌🌠🌠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو

بچه ها چطور مثلا یازدهم +نصف دوازدهم رو میخونین ینی قاطی برنامه کردین یه عکس میدید؟ یا اگ امکان اپلود و اینا نیست توضیح میدید

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

زیست و شیمی ک اولویتای خودشو داره و همه رو بهرحال خیلی دقیق باید خوند  ترجیحا از دو دهم و یک و دو دوازده و یک و دو یازده شروع میشع باقی فصول زیر مجومعه هستن تقریبا ، شیمیم ک با پایه دهم شروع میشه و یک دوازدهم  باقی بازم زیر مجومعه حساب میشن ، برای ریاضی فیزیک مباحث اولویت بندی هستن اول توابع بعد مثلثات اینطوری دیگ پایه پایه ک نیست مبحث مبحثه تو توی مثلا تابع هر سه سالو باهم میری ، عمومیام ک موضوعیو کلی هستن

Go big meri
زیست و شیمی ک اولویتای خودشو داره و همه رو بهرحال خیلی دقیق باید خوند  ترجیحا از دو دهم و یک و ...

من عمومیا دهم کامل بستم 

از اختصاصی فقط ریاضی فیزیک مونده 

ریاضی ک مبحثی 

فیزیکو چ کنم؟

اینا دهم بود ک گفتم

دوازدهم حالا چجوری قاطیش کنم؟ ک نصف بخونم؟ متوجه نشدم راستش

سلام منم نظام قدیم بودم

امروز شروع کردم به خوندن، جدید به طور جدی 

به امید خدا هدفم فیزیوتراپی هست منطقه ۳ هستم

برام دعا کنید 🌹

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

سلام منم نظام قدیم بودم امروز شروع کردم به خوندن، جدید به طور جدی  به امید خدا هدفم فیزیوتراپ ...

انشالاه میاری

انشالاه میاری

همه میگن نمبشه

اما من میگم میشه

بهترین وقته 

۴ ماه اخره خیلی تاثیر داره هر چی بخونی تو ذهنته

بعدم مدارس مجازی بود خیلیا درس نخوندن یا کم خوندن 

یه عده گذاشتن شال دیگه یع عده شل کردن

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

2825
2823
2791
2779
2792