بچه ها چطور مثلا یازدهم +نصف دوازدهم رو میخونین ینی قاطی برنامه کردین یه عکس میدید؟ یا اگ امکان اپلو ...
به راحتی
📍😃عاشق سینما📽 و کتاب📕🌸 و موسیقی🎧🎻 هستم...در حال یادگیری زبان فرانسه و ژاپنی و انگلیسی🇫🇷🇯🇵🇨🇦🇬🇧...یک کنکوری💡📚 که در حال تکاپو برای رسیدن به رشته ای هست که عاشقشه💊💉🧬🩺...و یک طراح🎨🖼.....اینجا درباره علایق و اهدافم باهاتون صحبت میکنم🌌🌌🌌🌠🌠
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زیست و شیمی ک اولویتای خودشو داره و همه رو بهرحال خیلی دقیق باید خوند ترجیحا از دو دهم و یک و دو دوازده و یک و دو یازده شروع میشع باقی فصول زیر مجومعه هستن تقریبا ، شیمیم ک با پایه دهم شروع میشه و یک دوازدهم باقی بازم زیر مجومعه حساب میشن ، برای ریاضی فیزیک مباحث اولویت بندی هستن اول توابع بعد مثلثات اینطوری دیگ پایه پایه ک نیست مبحث مبحثه تو توی مثلا تابع هر سه سالو باهم میری ، عمومیام ک موضوعیو کلی هستن