2821
2789
عنوان

کنکوری تجرببییییی تجررربییی کنکوری ۱۴۰۰ ینی هیشکییییی نیییستتت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست
من عمومیا دهم کامل بستم  از اختصاصی فقط ریاضی فیزیک مونده  ریاضی ک مبحثی  فیزیکو چ ...

عزیزم ببین شما ک وقت داری بیا مبحثی برو جلو مثلا من میدونم ریاضی فصل بندیه و مثلا تابع فصلیه ک زیر مجموعه همشونه و اول اینو باید پاس کنی حالا باید برداری تابع دهم یازده دوازده رو باهم دیگه بخونی ، بعد بری مثلثات هر سه سال ، بعد حد همینطور این وسطم چیزاس اسمون مث احتمال ، برای ریاضی اینجوری ، فیزیک هم با مباحث پر سوال و مهم و اسون شروع کن ک حالا میگی دهم خوندی سه و چهار دهم فیزیک خیلی فصلای خوبین بعد حالا میای حرکت و میری چون خیلی کار داره  بعد دینامیک   دوفصل اخر اسون ترن باز و مغناطیس و الکتریسیته رو میری جز مبحث خازن خیلی مباحث پر سوال و خوبین  بعد باز برگرد و دوازده و تموم کن

Go big meri
همه میگن نمبشه اما من میگم میشه بهترین وقته  ۴ ماه اخره خیلی تاثیر داره هر چی بخونی تو ذهنته ...

کی میگه نمیشه عزیزم چرتو پرت محض میگه ، هرچی خوندی تو همین چهارماه خوندی ینی اگ از خود تیرم شروع میکردی ولی مرور نکرده باشی یهو بخای الان مرور کنی ب هیچ دردی نمیخوره اما اگ الان بخونی مروراتم تند تند باشه تو برد کردی  ، منم دوماه خوندم ول کردم بازم حالا شروع کردم بخونم محکم

Go big meri

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی هارو از نزدیک دیدم ک عید شروع کردن یه نزدیکامم پونزده فروردین شروع کرد و الان پزشکی یزده ، این حرفا همش چرنده  ک نمیشه و کمه اره شاید واسه رتبه یک تا هشتاد کم باشه اما برای سه رقمی ب بعد کم نیس

Go big meri
دلتنگت بودم

💘💘💘💘

📍😃عاشق سینما📽 و کتاب📕🌸 و موسیقی🎧🎻 هستم...در حال یادگیری زبان فرانسه و ژاپنی و انگلیسی🇫🇷🇯🇵🇨🇦🇬🇧...یک کنکوری💡📚 که در حال تکاپو برای رسیدن به رشته ای هست که عاشقشه💊💉🧬🩺...و یک طراح🎨🖼.....اینجا درباره علایق و اهدافم باهاتون صحبت میکنم🌌🌌🌌🌠🌠
عزیزم ببین شما ک وقت داری بیا مبحثی برو جلو مثلا من میدونم ریاضی فصل بندیه و مثلا تابع فصلیه ک زیر م ...

عالی بود ممنوووون

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
من خیلی هارو از نزدیک دیدم ک عید شروع کردن یه نزدیکامم پونزده فروردین شروع کرد و الان پزشکی یزده ، ا ...

دقیقا

همه میگن نمبشه اما من میگم میشه بهترین وقته  ۴ ماه اخره خیلی تاثیر داره هر چی بخونی تو ذهنته ...

ببین هرچی دیر تر تموم کنی به نفعته چون تو مرورا ک میخوای بکنی یادت هست پس هیچ نگرانی نداشته باش فقط بخونو برو جلو مطمئنم میتونی هیچ بره ای ارزو نمیکنه رییس دانشگاه هاروارد بشه مثلا 

هرچی تودلته همون میشه تو همونی که بهش فک میکنی

من خیلی هارو از نزدیک دیدم ک عید شروع کردن یه نزدیکامم پونزده فروردین شروع کرد و الان پزشکی یزده ، ا ...

عزیز همه میگن تو نظام قدیمی بودی تا به خودت بیایی وقت رفته 

فقط نا امید 

منم گفتم به جهنم میخونم برام هیچی مهم نیست 

به حای اینکه ۴ ماه روزی۱۰ساعت بخونم 

روزی ۱۲.۵ ساعت میخونم که بشه ۵ ماه وقت

بعد ۳.۵ ماه خوندن ۱.۵ ماه هم تست کنکور جمع بندی 

چطور؟

همینی که گفتین امسال قبول شده ؟

منطقه چند بودن

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

ببین هرچی دیر تر تموم کنی به نفعته چون تو مرورا ک میخوای بکنی یادت هست پس هیچ نگرانی نداشته باش فقط ...

ممنونم ازت

توکل به خدا کردم 

قبلا بوده روزی ۱۴ ساعت هم خوندم اما اومدم روانشناسی پیام نور

حالا فکر کنکور دیوونم کرد 

گفتم باید قبول بشی بیخیال دیگه کتاب و اینا جور کردم الان شروع کردم

امروز ۷ ساعت این هفنه میبرمش روز ۱۲ 

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

ممنونم ازت توکل به خدا کردم  قبلا بوده روزی ۱۴ ساعت هم خوندم اما اومدم روانشناسی پیام نور حا ...

افرین تو ک نظام جدیدی بهتره برات چون مباحث نطام جدید اسون تر از نظام قدیمن 

افرین تو ک نظام جدیدی بهتره برات چون مباحث نطام جدید اسون تر از نظام قدیمن 

ممنونم ابجی

من صفر نیستم فقط نخوندم همین

تو هدفت چیه 

ممنونم ابجی من صفر نیستم فقط نخوندم همین تو هدفت چیه 

من رشته تاپ تجربی 

افرین پس دیگ‌عموغصت چیه تازه خوش بحالتم برو بخون ک ببینم چ میکنی

2825
2823
2791
2779
2792