2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه بعدا پشیمون شم ??

139 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه دختر 7 ساله دارم.  زندگیمم الان خوبه شکر خدا.  اما در طول 11 سال گذشته خییلی مشکل داشتم تو زندگیم.  دوبام تا پای طلاق رفتم.  اما الان خوبیم.  مسعله اینه که نه من ،نه همسرم دیگه نمیخوایم بچه دار شیم. ولی دخترم خیلی دوست داره که خواهر یا برادر داشته باشه . هرروز بهم میگه مامان چرا من تنهام.  خلاصه شوهرم قاطعانه میگه نه ،بهش اهمیت نده. مال اینه که بچس.  بزرگتر شه اتفاقا از تنها بودنش خوشحالم میشه.  اما من نمیتونم احساس دخترمو نادیده بگیرم.  دلم میسوزه که در آینده هیچ خواهروبرادری نداشته باشه.  واقعا موندم.  نمیدونم چکار کنم   

از لحاظ مالی هم اوکی هستیم.  دلیل منو شوهرمم تمام سختیا و اختلافاییه که بوده.  یجورایی هنوز با اینکه زندگیمون خوبه و قراره خوب بمونه کنار نیومدیم. 

بنظرتون ممکنه بعدها خییلی پشیمون شم.  یا دخترم ازمون دلگیر شه? 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

پسرخاله م کوچیکتر بود همش میگفت خواهر برادر میخوام

الان که بزرگ شده میگه بهترین نعمت تک فرزند بودنه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
پسرخاله م کوچیکتر بود همش میگفت خواهر برادر میخوام الان که بزرگ شده میگه بهترین نعمت تک فرزند بودنه

خخخخ. 

ای کاش دخترمم به همین نتیجه برسه.  

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم

برای خواستن بچه اولویت رضایت پدرو مادره

هر دو باید راضی باشن

شما نباید صرفا چون بچت بچه میخواد(ک البت تو این سن حقم داره و تنهاس) بچه دار بشی

اولویت رضایت شوهرت باشه

خخخخ.  ای کاش دخترمم به همین نتیجه برسه.  

میرسه خیالت راحت 

ما که داشتیم چی شد...همیشه در حال دعوا و کتک کاری بودیم

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

تک فرزندی وحشتناکه

بچه های ب شدت لووووس تحویل جامعه میده

نمونش دختر خاله خودم با نصف فامیل قهره 

سر هرچیزی بهش بر میخوره

سنشم کم نیس الان 30 سالشه هنوزم همون اخلاقا رو داره 

من واقعا اگه خواهرم نبود خل و چل میشدم ولی بستگی به شرایط و اعصابت دارع اگه خودت دوست داری بیار

خودمم دوست ندارم.  خیلی سختی و درد کشیدم.. دوست دارم کمی به خودم برسم 

همه چیز اوکیه فقط اون خاطرات تلخ باهاتون مونده ،چرا نمیرید پیش مشاور گذشتتونو راحتتر میتونید فراموش کنید

من یه خواهر دارم نمیدونید چقدر خوشحالم برای بودنش همش میگم کاش یه خواهر دیگه هم داشتم ،برای خودتونم دوتا بچه داشتن خیلی بهتره به زندگیتون شور وحال دیگه ای میده ،شوهر عمه من مخالف سومی بود ولی عمم یه دختر میخواست هر جوری بود راضیش کردن الان سوگلی خونه شده😂😂😂

خودمم دوست ندارم.  خیلی سختی و درد کشیدم.. دوست دارم کمی به خودم برسم

پس ولش کن چون به شدت ممکنه پشیمون شی ازش منکه واقعا خودم تا ۱۰ سال دیگه فکر بچه داشتن نمیکنم چون شوهر با مسولیت میخواد که من ندارم

چرا یکی دوسالی به خودتون فرصت نمیدید بعد اقدام کنید

آره.  خودمم بیشتر به همین فکر میکنم.  همه اطرافیان بهم میگن بیار.  کاش کمی به این شعور و فرهنگ میرسیدیم که تو زندگیای هم دخالت نکنیم.  آدم دیگه مدام تحت تاثیر حرف اطرافیانش تصمیمشو عوض میکنه

همه چیز اوکیه فقط اون خاطرات تلخ باهاتون مونده ،چرا نمیرید پیش مشاور گذشتتونو راحتتر میتونید فراموش ...

ای جانم.  خدا حفظشون کنه.  

نه.  مشکل گذشته نیست.  بیشتر مشکلمون اینه ک  دوتامون خسته ی روحییم. شوهرم میگه بزار به خودمون برسیم و بریم مسافرت و...

خودمم واقعا همین نظرو دارم.  بچه داری هم خیلی سخته.