2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه بعدا پشیمون شم ??

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست
منم مثل شمام.دوس دارم یکی بیارم.اما سر همین اختلاف آیی ک میگی و مشکلات اقتصادی کمتر .شوهرم میگه نه.م ...

ان شاالله مشکلاتتون حل شه عزیزم.  پناه برخدا.  بنظرم فعلا اصلا بهش فکر نکن.  من دخترم وسط مشکلات ما داغون شد.  دوست ندارم بیشترازین روحش آسیب ببینه.  برای همین موندم بیارم یا نه.  وگرنه خودم قاطعانه نمیخوام

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
ای جانم.  خدا حفظشون کنه.   نه.  مشکل گذشته نیست.  بیشتر مشکلمون اینه ک  د ...

خیلی ممنون ،خدا همسر و دختر گل‌تو برات حفظ کنه❤

درسته واقعا اول باید شرایط روحی روانی مهیا باشه و آمادگی همه جانبه باشه تا بشه اقدام کردواقعا مسئولیت بزرگیه ،به قول قدیمیا حرف دیگران بشنو ولی کار درست خودتو انجام بده❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون ،خدا همسر و دختر گل‌تو برات حفظ کنه❤ درسته واقعا اول باید شرایط روحی روانی مهیا باشه و آ ...

ممنونم مهربونم.  همچنین.  توکل ب خدا

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
ان شاالله مشکلاتتون حل شه عزیزم.  پناه برخدا.  بنظرم فعلا اصلا بهش فکر نکن.  من دخترم ...

درسته.منم شوهرم خیلی بی حوصله است و ب اعصاب.یهود داد میزنم بعد خوب میشه.میدونم دست خودش نیست.کارش سخته.خودمم کمر درد دارم.شرایط مالی هم معمولیه.ولی دخترم بد جور عاشق بچه جاریمه.تو ی خونه ایم.اونم لوس و بی ادب هست.شده الگوی دخترم.واسه همین میگم اگه یه خواهر یا برادر داشته باشه وابستگی اش ب اون کمتر میشه  

خودت باش