2777
2789
عنوان

برای تمیز کردن کابینت چرررب چ کنم؟؟😯

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بگه برا گاز چی خوبه!؟ من کابینتا رو با اسکاچ و پودر لباسشویی شستم و لکه ردغتو با نوک ناخن تراشی ...

سیف هم گاز از هر نوع جنسی

هم سینک ظرفشویی هم رو کاشی های پشت گاز کشیدم 

یذره زدم  بعد چند ثانیه یه اسکاچ کهنه خیس کردم آبشو گرفتم کشیدم روش و تمام برق میزنن الان

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
سرکه وجوش شیرین روچطوراستفاده می کنید؟؟

عزیزم قاطی کن بریز تو ابپاشا بعد بپاش رو کابینتا بعد ۵دیقه بااسکاج تمیز کن خیلی خوب تمیز میشه

‌‌خیلی وقته چیزیو جدی نمیگیرمحتی زندگیم...   ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌
ممنون عزیزم چجوری استفاده کنم تو ابپاش بریزم ؟؟؟ بعد بزارم بمونه بعد با اسکاج بکشم؟؟ چربیش غلیظه ها

تینر ھم چربی رورقیق میکنہ بعدبایہ چیزی مثہ کاردک چربیاشوجمع کن بعدبامایع بشورچربیش برہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣

اینطور که میگید خیلی چربه نانو سان بخرید 

مخصوص شستشوی گاز و چدن 

جرم کابینت ها رو هم می بره 

عالیه 

اصلا بو هم نداره 

خیلی نیاز به سابیدن هم نداره 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@
بخدا کاشی ها یطرفو تمیز کردم اونطرفش انگار دود گرفته یه لایه سیاه روشه😢

مستاجر خالم بعداز ۵ سال که بزور رفت گند خونشو بالا اورده بود کابینتا وگاز نو رو داغون کرده بود الان خالم همش تمییز میکنه  درست نمیشه ازاین پودرای نانو گرفت زد خیلی خوب بود 

سیف هم گاز از هر نوع جنسی هم سینک ظرفشویی هم رو کاشی های پشت گاز کشیدم  یذره زدم  بعد چن ...

وای خدا خیرتون بده🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

محبت کردین

خسته شدم از بس سابیدم و تمیز نشد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴