2777
2789
عنوان

برای تمیز کردن کابینت چرررب چ کنم؟؟😯

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 64 پست
اگه چدنه اصله .بالوله باز کن

از کجا بفهمم؟!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بجوشونشون  یا اینکه لوله باز کن تنطور رو اسپری کن بزار چند ساعت بمونه بعد ابکشی کن مثل روز اول ...

لوله باز کن همون جوهرنمکه؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شب تا صب بذارشون توی لکه بر و تاید بعد با اسکاج سیمی بیفت ب جونش منم دعا کن دردام خوب شن❤️

چشم سلوات فرستادم برات مگه چ مشکلی داری عزیزم؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
چشم سلوات فرستادم برات مگه چ مشکلی داری عزیزم؟ 

دیسک عمل کردم شش ماهه الان باز زانوهام و پاهام درد میکنن و خارپاشنه گرفتم خیلی درد دارم اگ شب اشک نریزم خوابم نمیبره خسته شدم تو این سن