2777
2789
عنوان

چطوری دستنیافتنی باشم😐

176 بازدید | 11 پست

بچه ها من رابطم با شوهرم خوبه خداروشکر

خوب یعنی مشکل و ناراحتی خاصی نداریم باهم

ولی حس میکنم یه مدته برای هم تکراری شدیم

انگار حرفای محبت امیزمون تکراری و بی روح شده

انگار زورکی بهم محبت میکنیم و در اصل حال و حوصله همو نداریم

سخنرانی خوب یاکتابی چیزی سراغ ندارین

دلم نمیخواد اینطوری ادامه بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من اصلت سعب نمی کنم‌زندگی ام همیشه پر از حرفای عاشقانه و حرکات رمانتیک باشه.اینطوری خود به خود همه جی همیشه روی رواله.مثلا هر شب با هیجان در مورد نساّل روز حرف می زنیم.خوب این حرفا گاهی به خنده گاهی به عاشقانه گاهی فلسفی گاهی رمانتیک گاهی تحلیل پیش می ره.اینه که زندگی هم یکنواخت نیست.اصلا هم حرکات عجیب نمی کنم. تا نظرشو جلب کنم.

ببین من اصلت سعب نمی کنم‌زندگی ام همیشه پر از حرفای عاشقانه و حرکات رمانتیک باشه.اینطوری خود به خود ...

جالبه..اتفاقا هنیشه از کارها و رفتارای خاص شنیده بودم که خیییییلی هاش برام بی معنی بودن

این مدلی که تو میگی رو نشنیده بودم

باید بهش فکر کنم بیشتر

جالبه..اتفاقا هنیشه از کارها و رفتارای خاص شنیده بودم که خیییییلی هاش برام بی معنی بودن این مدلی که ...

نه من میام تو این سایت تعحب می کنم همه همیشه رفتارهایی می کنن و حرفایی می زن شاخ در میارم

در حالیکه ما اغلب خوبیم باهم بدون اینکه من هر شب لباسای شیک بپوشم و هر شب بپرم بوسش کنم و ...دامن کوتاه.نه که نباشه ولی همونطوری ام که خودم اونروزم.