2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام میگه نیا مهم نیست اما دلش یه چیز دیگس

با دلش کنار میاد.اون از این ناراحته که چرا باید رابطتون اینطوری باشه.اما خب قبول کرده که داداشت زور میگه.اگر قطع رابطه باهاش به زندگیت لطمه نمیزنه و یا شوهرت سو استفاده نمیکنه اینکارو بکن 

خیلی دوست داشتم حالشو میگرفتم خیلی دوست داشتم همسرم خیلی پولدار بود من هم به رخش میکشیدم خیلی چیزا ...

آخرش همه کاسه کوزه ها تو سر شوهر بدبخت شکسته میشه. به نظر من کاری کن زود بچه دار شه. گرفتار میشه تو یادش میری. به خانومش بگو از داداشم شنیدم اگه 9 ماه بعد عقد زنم بچه نیاورد میرم دنبال بقیه دخترا. بگو هرجوری میتونی امشب چیز کن زود بچه دار بشی. ولی بش نگیا

بابام میگه نیا مهم نیست اما دلش یه چیز دیگس

خوب بابات دلش می خواد بری،برو چون فکر کنم عقد که بری دیگه عروسی در کار نیست و مراسمش تمومه برادرت روز عقد سرش گرمه وقت مزه پرونی نداره

با دلش کنار میاد.اون از این ناراحته که چرا باید رابطتون اینطوری باشه.اما خب قبول کرده که داداشت زور ...

نمی‌دونم چی میشه اما حالم الان داغونه من دنبال لباس بودم برای مراسمش الان دنبال یه راه برای نرفتن

عزیزم حتما برو .برادرت چند وقت دیگه عاقل میشه، رفته رفته رابطتون خوب میشه باهم.اونوقت پشیمون میشی که ...

پیش خودش نمیگه خواهر من خوب خری هستش هر چی دوس دارن بهش بی احترامی کنم؟

دلم برای خودم خیلی میسوزه احساس ترهم نسبت به خودم دارم😞

ميدوني چيه منم ادماي دورم هميشه يه جوري باهام رفتار ميكنن يه وقتايي دلم براي خودم ميسوزه يا ازخودم چندشم ميشه

من ميگم اگر دلت صاف نيس نرو

من كل قضيه رو نميدونم ولي اگرخودم بودم جايي قرار بود برم ك برام ارزش قائل نشن هيچوقت نميرفتم

ادم ازهرجا كم مياره بايد بعد پدرمادرش ب برادرش پناه بياره ولي خيلي از برادرا بويي از معرفت ومحبت نبردن

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤

عزيزم الان خوندم همه حرفاتو

نرو اين ضعفتم بذار كنار ببخشيد ولي يكم وحشي شو

رك شو زير حرفاشون نمون هركي هرچي گفت در كمال ارامش وادب حرفتو بزن ك فك نكنن هيچي حاليت نيس

حق نداره باتو اينجوري صحبت كنه

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤