2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیگه، خواهر بهترین هارو برا برادرش میخواد حالا این نمی‌فهمه یعنی چی کور شدی، جلو زنش چندبار چر ...

چیکار کنم ؟اگر برم و بی احترامی ببینم 

اگر نرم و حرف دهن مردم بشم

چکار کنم

برادرت رفتاراش نسنجیده اس و ناپخته اس شاید وارد زندگی بشه دیگه این بچه بازیاشو کنار بزاره تو بزرگی کن خواهر برادر هیچ وقت نباید پشت همو خالی کنن حتی اگه اون نخواد تو برو کنارش 

نه اون خوبه

پس اگه اون خوبه برو.

بعضی وقتا نباید به مردها اهمیت داد.

چون بیشتر درکیریها رو مردها درست میکنن از بس  مخ هستن

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

بهش گفتم بله برون چی بپوشم گفت تو مگه دعوتی بعد خندید به من میگفت فلان ماشین برات بزرگ هست نخر الان همونو برا زنش می‌خواد بخره 

دلم خیلی سوخته اما از شما می‌گید برم میرم

بهش گفتم بله برون چی بپوشم گفت تو مگه دعوتی بعد خندید به من میگفت فلان ماشین برات بزرگ هست نخر الان ...

ببين دلت چي ميگه

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤

خیلی دوست داشتم حالشو میگرفتم

خیلی دوست داشتم همسرم خیلی پولدار بود من هم به رخش میکشیدم خیلی چیزا رو 

خیلی دوس داشتم معنی تحقیر رو بفهمه 

کلی با شوهرم دعوا کردم که کاش پولدار بودی