2777
2789
فداتشم ۶ ابان ماه سال ۹۵ این حس شمارو داشتم....هنوزم هرروز میمیرم و زنده میشم براش

واییییی یعنی هرثانیه جلو چشممه اصلا نمیتونم بهش فک نکنم

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه 

خدا به دل شما هم صبر بده 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

منم این شب تلخ رو سه ماه پیش گذروندم ،اینقدر درد اوره که حد و اندازه نداره،خدا بهت صبر بده جانم،من ت ...

خدا رحمت كنه

دليل فوتشون چي بود

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دلم خونه براش 14روز بود مریض بود چقد نذر کرده بودم خوب بشه هیییییی روزگار جدیدن ارزو داشت بره زیارت ...

بنده همسایه امام رضا هستم.اگر خداوند توفیق داد به حرم مشرف شدیم نایب الزیاره هستیم.

هشت صلوات خاصه به نیت پدر بزرگوارتون فرستادم.

منم این شب تلخ رو سه ماه پیش گذروندم ،اینقدر درد اوره که حد و اندازه نداره،خدا بهت صبر بده جانم،من ت ...

منم از بعد ظهر تا الان توخونه دارم دعا و قران میخونم ولی خب چون باردارم کسی نمیزاره شب برم

بنده همسایه امام رضا هستم.اگر خداوند توفیق داد به حرم مشرف شدیم نایب الزیاره هستیم. هشت صلوات خاصه ...

قربونت عزیزم لطف میکنی یه عمر مدیونت میشم