2777
2789
عنوان

خانوم دکترا کمک....

86 بازدید | 8 پست

سلام من سه روزه به خاطر ریابت بارداری بستری ام تا الان بالاتر از 153 نرفته بود تا حالا انسولین نزده بودم.امروز دوبار انسولین بهم زدن به جای اینکه بیاد پایین یه بار 193بود یه بار بعد نیم ساعت 172 کسی علت و میدونه ؟یعنی چی بعد انسولین بالاتر رفته ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
نگران نباش خیلی بالا نیست مال من ۲۹۰بود با انسولین و رژیم غذایی کنترلش کردم استرس نداشته باش 

نه گلم آخه قبل اینکه انسولین بزنم از153 بالاتر نمیرفت الان تا 193 رفته .این برام عجیبه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گلم آخه قبل اینکه انسولین بزنم از153 بالاتر نمیرفت الان تا 193 رفته .این برام عجیبه

ایرادی نداره بدنت باید عادت کنه و حتما حتما رژیم غذایی داشته باش 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
ممنونم ازت

من زیر نظر متخصص بودم ودکتر تغذیه توی امیرآباد یه کلینیک دیابت هست که خیلی کمکم کرد هرماه زیر نظر بودم وکنترلم میکردن 

من زیر نظر متخصص بودم ودکتر تغذیه توی امیرآباد یه کلینیک دیابت هست که خیلی کمکم کرد هرماه زیر نظر بو ...

من شهرستانم گلم .مشاور تغذیه دیدولی چیزی بیشتر از دانسته هایخودم نگفت

من شهرستانم گلم .مشاور تغذیه دیدولی چیزی بیشتر از دانسته هایخودم نگفت

هفته چند بارداری هستی؟

ببین من یه انسولین ناشتا داشتم یدونه قبل خواب برای صبحانه نهار و شام ساعت داشتم یعنی تا قبل ۹باید صبحانه میخوردم ناشتا قندمو میگرفتم و یادداشت میکردم و یکساعت بعد صبحانه هم همینطور ساعت ۱۰ یک لیوان شیر با ۱۰عدد بادوم باید میخوردم ساعت ۱۲ یک واحد میوه ساعت ۱ نهار و یکساعت بعدش قندمو میگرفتم یادداشت میکردم ساعت ۴یک واحد میوه ساعت ۶یک لیوان شیر و بادوم ساعت ۸شام ویکساعت بعد قندمو میگرفتم 

آدامس شیرینی قند شکلات شکر ممنوع بود

بعد از حدود ۳هفته قندم از ۲۹۰ اومد روی ۸۰و حتی اون اواخر به ۶۵ ناشتا رسید 

هفته چند بارداری هستی؟ ببین من یه انسولین ناشتا داشتم یدونه قبل خواب برای صبحانه نهار و شام ساعت دا ...

ممنونم از راهنماییت گلم .خیلی خوب توضیح دادی .من الان هفته ی بیستو شش هستم .از برنامه ات استقاده میکنم ایشاله برا منم خوب باشه .بهترینها رو برات آرزومندم 😊😊😊😍😍😍