2777
2789

مادر شوهرم در شرف طلاقه ...میاد از جمعه تا جمعه هفته بعد خونمون بعد. دو روز نمیاد دوباره میاد یه هفته میمونه ما هم خونمون کوچیکه و ی اتاق داریم کلا اون دوروزم اینقد خسته هستم نمیتونم از جام تکون بخورم با یه بچه 6 ماهه هی بشور و بپز ..شوهرمم اصلا انگار منو نمیبینه همش میگه مامانم بهم توجه نمیکنه ...اصلا پیشمم نمیخوابه خسته شدم 😞😞😞😞😞😞

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش پناهی جز شما نداره والا مطمعن باش نمیومد این روزا تموم میشه بالخره ناراحتن تو هم راحت باش انگار مادرته

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
مادرش پناهی جز شما نداره والا مطمعن باش نمیومد این روزا تموم میشه بالخره ناراحتن تو هم راحت باش انگا ...

خب منم.یه سری نیازها دارم فک کن من چهار ماه خونریزی داشتم بعد زایمانم بعدش ک پریدشدم مگه چند وقته من حالم خوب شده چرا اهمیت نمیده به من حس میکنم افسردگی گرفتم 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

مثلا اگه عصبی و‌خسته بودم از کارای بچه ام اون نصیحتم میکرد 

تا اینکه یبار گفتم کاش بچه رو ازم دور کنی تا اروم بشم اینجوری سر بچه ام خالی نمیشه بیشتر ب اینکار نیاز دارم تا نصیحت 

از اون موقع ن تنها بچه من هر بچه ای مادرش خسته کنه ی چند دقیقه میبردش سرگرمش میکنه

خونم کوچیک ۵۰ متریه یه اتاق.اونم وسایل خودمونو بچمونو گذاشتیم در حده ۴ متر خالیه .الان مادرشوهرم خونمونه که پذیراییم کلا ۲۰ متره دورش اسباب و اساسیه به اندازه ۶ متر خالیه وسط اونم رخته خواب پهن کردم اون اونطرف خوابیده من و شوهرمم و بچمم بغل هم اینطرف .

خب منم.یه سری نیازها دارم فک کن من چهار ماه خونریزی داشتم بعد زایمانم بعدش ک پریدشدم مگه چند وقته من ...

اگه فک میکنی افسردگی زایمانه 

با اقات درمورد افسردگی حرف بزن از مادرش چیزی نگو یکاری کن برع سرچ کنه بخونه ک ب چ چیزایی نیاز داری