مادر شوهرم در شرف طلاقه ...میاد از جمعه تا جمعه هفته بعد خونمون بعد. دو روز نمیاد دوباره میاد یه هفته میمونه ما هم خونمون کوچیکه و ی اتاق داریم کلا اون دوروزم اینقد خسته هستم نمیتونم از جام تکون بخورم با یه بچه 6 ماهه هی بشور و بپز ..شوهرمم اصلا انگار منو نمیبینه همش میگه مامانم بهم توجه نمیکنه ...اصلا پیشمم نمیخوابه خسته شدم 😞😞😞😞😞😞
ههه حتما ...برو تاپیک قبلیمو بخون اصلا حوصله بچه داری نداره یه بار صداشو ظبط کردم با بچم بد برخورد میکرد به طرف پشت گوشی گفت مامانش خیلی بیخیاله ولش کرده به امون خدا ...در صورتی که من در به در دنبال انسولین بودم 😞😞
خب منم.یه سری نیازها دارم فک کن من چهار ماه خونریزی داشتم بعد زایمانم بعدش ک پریدشدم مگه چند وقته من ...
خوب بگو بهش پیامک بزن حرفاتو بگو من حرفامو با اس ام اس میگم و گاها میشینم بهش تو ضیح میدم با ارامش اونم میگه ببخش نفهمیدم متوجه نبودم قصدی نداشتم و فلان و دیگه تکرار نمیکنه
واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما رو من میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما رو من میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت