2777
2789
امیدی ندارم واسه قبولی خیلی پشیمونم 

آخه قبول شید کار هست براتون؟ بهتر از دانشگاه اهواز که نداریم در این زمینه! خیلی از دوستای داداش من رفتن کنکور تجربی دادن پزشکی و پرستاری قبول شدن. یکیشون هم خودکشی کرد.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
مهندسی نفت الان مفت هم نمی ارزه.داداشم رتبه ی برتر کنکور بود بورسیه نفت اهواز قبول شد و قرار بود همه ...

اره..پسر خواهر شوهرم همون دانشگاه میرفت اعتصابم کردن ولی هیچی ب هیچی

هر بار این درو محکم ببند برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهندسی نفت الان مفت هم نمی ارزه.داداشم رتبه ی برتر کنکور بود بورسیه نفت اهواز قبول شد و قرار بود همه ...

من درسم خوب نیست خیلی. تا الانم ازاد خوندم. من جنوب هستم هرمزگان. گفتم ارشد رو نفت بخونم شاید بازار کاری پیدا شد. چقدر ناراحت شدم الان 

الان چکار میکنه؟ 

الان تو پالایشگاه کار میکنه ولی بخش غیرمرتبط با رشته ش! و وارد شدنش به این شغل هم هیچ ربطی به مدرکش نداشت.حقوق پنج تومن😐 

در حالی که اگه طبق قرار رسمی میشدن حقوق شون زیر بیست تومن نبود.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
سلام عزیزم. میخواستم ارشد مهندسی نفت بخونم. کارشناسیم نرم افزار بوده تو این چند وقت امیدی هست واسه ق ...

نفت بخونی که چی بشه؟با همون نرم افزار بهتر میتونی توی شرکت نفت کار کنی..

پسر عمه ام جزیره خارک خوند..

کار پیدا نکرد 

رفت شغل آزاد

آخه قبول شید کار هست براتون؟ بهتر از دانشگاه اهواز که نداریم در این زمینه! خیلی از دوستای داداش من ر ...

گلی احتمال قبولیش چقدره. یعنی از این رشته هایی هست که طرفدار زیاد داشته باشه و رقابت زیادی بشه؟ 

من درسم خوب نیست خیلی. تا الانم ازاد خوندم. من جنوب هستم هرمزگان. گفتم ارشد رو نفت بخونم شاید بازار ...

ببخشید ناراحت تون کردم ولی واقعیته متأسفانه😢

سلاپ رشته ای سختی...میتونی ازاد بری  راحت قبول میشی

نه ازاد نمیتونم هزینه ارشدش خیلیه. پس رقابت زیاده تو این رشته؟؟چون جنوب هستیم گفتم بخونم شاید واسه استخدام..... گفتم کارشناسی نرم افزار. ارشد نفت تا حداقل دو مدرک باشم 

ببخشید ناراحت تون کردم ولی واقعیته متأسفانه😢

ممنون گلی همین که اومدین نظر دادین. ولی الان قبولیش برام مهمه تو این زمان کم مدرسان شریف ثبتنام کنم قبول میشم؟ 

الان کلا استخدامی نداره نفت حتی بورسیه ای هم باشی تعهدی ندارن دیگه  پارتی نداری بخودت زیاد سخ ...

جنوبم گلی. شاید حداقل یکی از شرکتا خواستن نه خود شرکت نفت 

گلی احتمال قبولیش چقدره. یعنی از این رشته هایی هست که طرفدار زیاد داشته باشه و رقابت زیادی بشه؟  ...

راستش من ارشد رو نمیدونم.چون داداشم و اکثر دوستاش دیگه اقدام نکردن واسه ارشد.ولی واسه کنکور کارشناسی رتبه باید زیر پونصد میبود حداکثر فکر کنم‌