2777
2789
مرسی عزیزم...دمنوش چی؟؟

والا من صبح تو فلاکس عسل و لیمو و چای درست میکردم براش ...عسل ک تموم شده بود آخراش نبات میریختم...خلاصه نباید بزاری آب بدنش خشک شه ...بی اشتهایی شدید داره کرونا ولی بزور باید بخوره...من سینه مرغ تازه هم میدادم ب خوردش...جیگر تازه گوسفندی تو آتیش بگیر بده بهش...اگه دیدی غذا زیاد نمیتونه بخوره یکم پسته و مویز و گردو بخر براش...ما وضع مالیمون خوب نیس ...حقوق یه ماهشو ک ریختن اینا رو کم کم میخریدم براش گفتم گناه داره کل سالو کار میکنه الانم وقتشه ک بهش خوب برسم

والا من صبح تو فلاکس عسل و لیمو و چای درست میکردم براش ...عسل ک تموم شده بود آخراش نبات میریختم...خل ...

لطف کردی عزیزم🌹ایشالله وضتون بهتر شه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون جانم انشاالله خدا صحت و سلامتی بده بهتون

فدای شما مهربون💖

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
نترس عزیزم ان شاالله زودخوب میشی.چشم پزشکی برو.

امیدوارم.. ممنونم.. من در کل خیلی استرسیم.. مخصوصا در مورد کرونا..

یه سوالم پرسیدم فک کنم ندیدیش.. گفتمداداشت چن وقت بعد این که کرونا گرفت چشمش بیناییش از دست داد؟

وای منم همین طور.. خیلی میترسم.. چشم پزشک نرفت؟

خب فک کنم عفونت میکنه گلم یا شایدم از داروهاس..خلاصه لامصب کرونا مثل سیانور هست از درون آدمو میپوسونه ...من خودمم خفیف گرفتم ۱۰روز بویایی نداشتم ...ولی همون خفیف انقدر عوارض داره برام تمام استخونام درد میکنه هنوز سردرد معده درد حتی حس بوهای خیلی بد ...خدا ب داد هممون برسه

خب فک کنم عفونت میکنه گلم یا شایدم از داروهاس..خلاصه لامصب کرونا مثل سیانور هست از درون آدمو میپوسون ...

اره بخدا.. جالب این که خیلیا باور ندارن عوارضش رو..خیلی ادم ناراحت میشه.. منم بعد چندین ماه هنوز کلی عپارض دارن, گیجی و منگی, درد شونه, چشم درد, اضطراب شدید.. شما هم سه ماه پیش کرونا گرفتی؟

اره بخدا.. جالب این که خیلیا باور ندارن عوارضش رو..خیلی ادم ناراحت میشه.. منم بعد چندین ماه هنوز کلی ...

آره گلم ...هممون باهم گرفتیم خواهرم مامانمینا و شوهرم...شوهرم خیلی بد وضعی بود...خدا دور کنه ...بدن نمونده برامون

آره گلم ...هممون باهم گرفتیم خواهرم مامانمینا و شوهرم...شوهرم خیلی بد وضعی بود...خدا دور کنه ...بدن ...

بخدا از ترس نمیدونم چی کار کنم.. خیلی چشمام درده.. قبلا به این شدت نبود و هر روز نبود.. الان هر روزه

بخدا از ترس نمیدونم چی کار کنم.. خیلی چشمام درده.. قبلا به این شدت نبود و هر روز نبود.. الان هر روزه

برو دکتر قطره میده مسکن هس خیلی هم تاثیر داره ...اشک مصنوعی هم میده چون چشم خشکی پیدا میکنه معمولا