2777
2789
شماچندوقته چشمتون دردمیکنه.قرمزم شده یافقط درد دارین؟.ان شاالله که چیزی نباشه.

ممنونم عزیز دلم.. من هشت ماهه کرونا گرفتم.. موقع خود کرونا چشم درد دو.سه روزی یه کمی داشتم.. بعد دو ماه بعد کرونام چشم درد اومده سراغم تا الان.. چشمم خیلی درد داره و بعضی وقتا میسوزه.. نه قرمز نشده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من میگه کل وجودم درد داشته

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

شوهر منم امروز تستش مثبت شد اگه راهکاری بلدید بگید

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

اره شوهرم بعد کرونا چشماش ب شدت درد میگیره طوریکه رفت چشم پزشک...دکتر گفت یکم عفونت داشته و آستیکمات...گفت باید عینک بزنی و دوتا قطره داد...عینک نگرفت ولی قطره ها خوب بودن ولی قطره رو قطع میکنه یا عصبی میشه درد میکنه دوباره...و این ک بویاییش کامل برنگشته و از نسکافه و انواع کاکائو و قهوه چندشش میشه بعضی غذاها هم تو بینیش بوی ....میدن

شوهر منم امروز تستش مثبت شد اگه راهکاری بلدید بگید

اب خیلی زیاد بخوره.. اب نمک غرغره کنه.. ابمیوه های طبیعی بخوره.. چیزای سرخ کردنی و فست فودی نخوره..  خیلی هم بخوابه.. استرس هم اصلا نداشته باشه.. دمنوشای گیاهی مثل اویشن و شرین بیان و این چیزا بدین بخوره

فقط مایعات و آبمیوه طبیعیو ...غذاهای آبکی مقوی

مرسی عزیزم...دمنوش چی؟؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
اب خیلی زیاد بخوره.. اب نمک غرغره کنه.. ابمیوه های طبیعی بخوره.. چیزای سرخ کردنی و فست فودی نخوره.. ...

مرسی عزیزم...فعلا ک هیچ علامتی نداره میترسه میگه وضعم وخیم نشه

مرسی عزیزم...فعلا ک هیچ علامتی نداره میترسه میگه وضعم وخیم نشه

خواهش گلم..
علایم نداشت و تست داد؟ بگو اصلااا نترس.. ترس ایمنی میاره پایین و خیلی بده.. از من بشنو که خودمو داغون کردم تو این چن ماه از استرس..

خواهش گلم.. علایم نداشت و تست داد؟ بگو اصلااا نترس.. ترس ایمنی میاره پایین و خیلی بده.. از من بشنو ...

ن همکاراش داشتن وازبقیه هم تست گرفتن وفقط هم ماله شوهرم مثبت شد...استرس داره والا هرچی یاهاش صحبت میکنم تو کتش نمیره 😄الانم طفلی تو اتاق تنها قرنطینه اس بخاطر بچه ها نمیزاره منم نزدیکش بشم