2777
2789
عنوان

پزشک مخصوص ختنه عاااالی

1699 بازدید | 28 پست

سلام مامانا

یه دکتر خیلی خوب که ازش خودتون یا اطرافیانتون تجربه داشتید لطفا بهم معرفی کنید گیج شدم توی نی نی سایت همش تبلیغ دو سه تا دکتره.

اگر تجربه بدی هم دارید لطفا با اسم دکتر بگید. ممنونم.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

کجایی تا بگم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرج دکتر سینا بیمارستان ثارالله عالی بود پسر من اصلا گریه ام نکرد ۱۰ ماهش بود و ب  روش رینگ ختنه شد

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
کجایی تا بگم

کرجم.

تهرانم باشه مشکلی نیست.

یکمم انحراف داره میخوام مطمئن باشم اونم اصلاح بشه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
کرج دکتر سینا بیمارستان ثارالله عالی بود پسر من اصلا گریه ام نکرد ۱۰ ماهش بود و ب  روش رینگ ختن ...

خوبه واقعا؟

من کرجم خودمم. اگه کارش خوب باشه که عالیه. چرا مطب انجام نداد؟ تخصصه یا عمومی؟

خوبه واقعا؟ من کرجم خودمم. اگه کارش خوب باشه که عالیه. چرا مطب انجام نداد؟ تخصصه یا عمومی؟

دکتر رییس بیمارستان هستن  فوق تخصص جراحی عمومیه بعدشم مطب ایزوله نیس و ۷۰۰ تومن سال۹۸ هزینه اش میشد من ۴۰ تومن دادم تو بیمارستان اتاق عمل با بی حسی موضعی انجام دادن 

دکتر رییس بیمارستان هستن  فوق تخصص جراحی عمومیه بعدشم مطب ایزوله نیس و ۷۰۰ تومن سال۹۸ هزینه اش ...

ممنونم عزیزدلم راستش الان بخاطر شرایط کرونا ترجیح میدم توی مطب انجام بدم لااقل اونجا فقط دکتر و منشی هستن.

ممنونم عزیزدلم راستش الان بخاطر شرایط کرونا ترجیح میدم توی مطب انجام بدم لااقل اونجا فقط دکتر و منشی ...

نمیدونم هرجور صلاح میدونین ولی خب مطب هم رفت و آمد دارن همه 

کرجم. تهرانم باشه مشکلی نیست. یکمم انحراف داره میخوام مطمئن باشم اونم اصلاح بشه

شهریار . یه دکتر عمومی خوب میشناسم. کارش خیلی عالیه . 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
شهریار . یه دکتر عمومی خوب میشناسم. کارش خیلی عالیه . 

کی عزیز؟

کی عزیز؟

دکتر مقدمی . شاهد شهر شهریار میشینه. از اطراف میان پیشش با رینگ و حلقه انجام میده . حتی دیدم از تهرانم میان پیشش . هم قیمتش مناسب و کارش