2777
2789
عنوان

پزشک مخصوص ختنه عاااالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 28 پست
دکتر مقدمی . شاهد شهر شهریار میشینه. از اطراف میان پیشش با رینگ و حلقه انجام میده . حتی دیدم از تهرا ...

یکم انحرافم داره یعنی اونم اصلاح میکنه؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
یکم انحرافم داره یعنی اونم اصلاح میکنه؟

اینو نمیدونم . ولی همه از کارش راضین خیلی با تجربس

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.بنظرم قبل از انتخاب دکتر بهتره درباره مضررات ختنه و ریسک این عمل و فوایدش اطلاع کسب کرد

مضراتش چیه میشه بگید

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
مضراتش چیه میشه بگید

اول از همه آسیب روحی. چون هیچوقت از ضمیر ناخوداگاه بچه پاک نمیشه و این خاطره بد براش میمونه.طبق تحقیقات معتبر.اگه دوست داشتید مقالاتشم هست.

دوم اینکه اون قسمت هزاران سلول عصبی داره و براحتی بیحس نمیشه جراحی دردناکیه.

اون پوستی که میبرن محافظ کلاهک آلت تناسلیه و اون قسمت رو تازه نگه میداره و جلوی اسیب ب اون قسمت میگیره.در ضورت بریده شدنش,سر آلت به مرور زمان و طی سالیان زندگی ضمخت و بی حس میشه.

ناهنجاری هایی که ناشی از ختنست ,مثل عدم نعوظ,کج شدن آلت,زیاد بریدن پوست و کشیدگی زیاد حین نعوظ و زود انزالی.

طبق امار هم 5درصد افرادی که ختنه میشن در اثر خونریزی و جراحات ختنه یا فوت شدن یا عواقب جبران ناپذیری داشتن.

مهمتر از همه اینکه .از فوایدی که براش نام بردن .میشه بجای ختنه با رعایت بهداشت بهشون دست پیدا کرد و.............

من چون 16سال پیش برای ختنه پسرم خیلی تحقیق کردم و شاید 1سال تمام مطالعه کردم.کاملا مطمئنم و از تصمیمی که گرفتم راضیم

نذر کرده بودم اگه راضی راضی بودم !! دکتر ختنه پسرمو به همه معرفی کنم

آخه بخاطر برخی مسائل تو دلم از اسم ختنه هم وحشت داشتم! چندبار رفتم پیش متخصص اما وسط مطب

پاشدیم!! اومدیم بیرون! وحشت داشتم خوب ساده که نیس!! ... خودتون میفهمین چه حسی داشتم

اما آبان پارسال دوسه تا از فیلمهای واقعی ازاتاق ختنه دکتر بلندی رو شوهرم نشونم داد

باورم نمیشد گفتم تبلیغاته و فلان و بهمانه!!....

پاشدیم از ساری رفتیم شهریار مطب دکتر بلندی به چشم خودم دیدم از فیلماشم بهتر بود انگار رفته بودیم مهمونی!!!

بچه م داشت بازی بازی میکرد ! ختنه شد!! نه دردی نه خونریزی داش نه بیهوش شد و ... بایس خودتون تجربه کنین! شنیدن کی بود مانند دیدن

همونروز نذر کردم گفتم آقا دکتر بلندی اگه راضی باشما ا!!! به صد مامان دیگه میگم بیان پیش شما!! دکتر خندید

از شهرمون ساری تا حالا ۴ تا از فامیلامونو فرستادم پیش دکتر بلندی تهران

شما هم انشالا راضی میشین حتما می دونم میشین لطفا این طور دکترا ر و به بقیه مادرام معرفی کنیم سردرگم نشن وقت ختنه بچه هاشون

حتماً فیلمهاشون ببینین هر چی بگم کمه بیشتر از صد تا فیلم از همه مراحل ختنه توسط دکتر بلندی با ۲۷ سال تجربه

لینکیش براتون میذارم همینجا:

https://ifilo.net/DrBolandi/videos

دومی

https://www.namasha.com/channel7175592040

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
نذر کرده بودم اگه راضی راضی بودم !! دکتر ختنه پسرمو به همه معرفی کنم آخه بخاطر برخی مسائل تو دلم از ...

تبلیغ ممنوع!!!!!!

دکتر بلندی کارشون عالیه عالی ی

به نظرم هم بهترین دکتر ختنه دکتر بلندی هستن

کلینیک تخصصی ختنه با بهترین تجهیزات و امکانات دارن و

اخلاق شون عالی و مهارت بالا دارن ۲۷ سال سابقه ختنه دارن

سرچ کن تو گوگل: فیلم ختنه

بهترین فیلمهای « نمونه کار ختنه » مال ایشونه

بچه ها نه درد میکشن نه خونریزی دارن همه راضین واقعا دکتر با سواد و با تجربه س

این فیلم ختنه عالیه حتماً ببینین:

لینک فیلم ختنه

به نظرم تا فیلم ختنه و نمونه کار یه دکتری رو ندیدی نباید بری بچه تو ختنه کنی!

خیلی ساده س ! همین الان تو گوگل بنویس : فیلم ختنه

اول فیلم های ختنه و نظرات پدرمادرای بچه ها رو ببین

بعد آقاکوچولوتو ختنه کن!

بهترین دکترختنه دکتر بلندی

باید اخلاقشو مهارتشو ببینین

۲۷ سال تجربه چیز کمی نیس!

بچه ها انگار اومده بودن شهر بازی

فیلم ختنه دکتر بلندی حتما ببینین! عالیه

از بچه ۷ روز تا ۹ سال رو قبول میکنن

پسرم دنیای زیبای من

خدا حفظش کنه بهترین دکترختنه دکتر بلندی

چون ۲۴ ساعته تا پایان ختنه همراه واقعی والدین هستن

از ایتا  روبیکا حتی واتساپ عکس نی نی رو میفرستی آنلاین ویزیت میکنه رایگان!

تلفن مستقیم میده به والدین ۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹

همین استرس من رو کنترل کرد اولش خیلی از ختنه می ترسیدم اما برام خیلی ی ی راحت بود