2777
2789
عنوان

آرایشگاه خوب تو نیشابور

5393 بازدید | 13 پست

بچه ها چند وقته دیگه عروسیه یه آرایشگاه خوب میشناسین بهم پیشنهاد بدین 

لطفا راهنمایی کنید 

ممنون

سال 1400 سالی است که من به آرزوم میرسم 🙂

سلام عزیزم تو نیشابور که آرایشگاه خوب زیاده 

ویکتوریا 

هفت قلم 

الماس 

و...... 

تو کدوم منطقه میخوای 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيشتر کارشون برام مهمه تا منطقه 

اینایی که گفتم با بانوی خاص 

رویای سپید فکر کنم از همه بهترن 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐
دلم نیشابور خواست خو😭 خوش بحالتون همیشه میومدیم مشهد تو راه وایمیستادیم نیشابور دیگه حالم از تهر ...

آخی عزیزدلم 😍😍😍

صبح نیشابور میری بیرون عشق میکنی فقط 

به نظرم واقعا هیییچ شهری نیشابور نمیشه😍

آها ممنون بابت کمکتون☺️

فدات❤️❤️ اینا واقعا کارشون خوبه اما ممکنه پولی که میگیرن هم از بقیه جاها کمی بیشتر باشه 😂😂

فدات❤️❤️ اینا واقعا کارشون خوبه اما ممکنه پولی که میگیرن هم از بقیه جاها کمی بیشتر باشه 😂😂

میدونم پول ارث باباشون رو میگیرن اما دیگه یه شب عروسیه دیگه چیکار میشه کرد 

سال 1400 سالی است که من به آرزوم میرسم 🙂
میدونم پول ارث باباشون رو میگیرن اما دیگه یه شب عروسیه دیگه چیکار میشه کرد 

آره واقعا منصفانه نیس 💔

کاری داشتی بگو نیشابور رو خوب بلدم😂😂😂

سلام گلم من ازخدمات سالن عروس رویال استفاده کردم عالیه

قیمتاشم واقعا خوبه تو بلوار بعثت هستش ،نبش بعثت ۲۵ 

تاحالا اینقد راضی نبودم خوش اخلاق و خوش صحبت هستن کارشونم بی نظیره