2777
2789
عنوان

سوال درباره وزن بارداری؟

119 بازدید | 21 پست

اسلام دوستان 

این که میگن توی سه ماه دوم سیصد کالری اضافه

و توی سه ماه سوم پونصد کالری...

اینا قراره خودمون و چاق کنه؟؟؟ یعنی بعد زایمان این وزن باقی می مونه؟

با این حساب من شبیه رابعه اسکویی میشم که...

پرنده خوشبختی در دستان آنکس می آرامد که در چنگش نگیرد.

شما فقط باید چیزای مقوی بخوری برای سلامتی خودت وگرنه جنین چیزی که نیاز داره از بدنت میگیره.

در واقعا اون رو میخوری که بدنت افت نکنه...قرار نیست چاق کنی خودتو

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی تو قید و بندش نیستم 

همون تغذیه معمول خودمو دارم که قبل از بارداری داشتم

وزن خودم خیلی تغییری نکرده،وزن بچه هم تا الان نرمال بوده

به نظرم باید بیشتر به فکر مفید خوردن باشی تا کالری خوردن

مثلا شیر و خرما و میوه‌جات تا میتونی 

گردو عسل 

شاید خیلی کالری نداشته باشن،اما مفیدن

به علاوه اینکه وزن‌گیری جنین به حد زیادی به جفت هم مربوطه،بعضی‌ها جفتشون کلا خوب نیست،هرچقدرم بخورن فقط خودشون باد میکنن و جنین خیلی تپل نمیشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

نه بعد زایمان ک بلافاصله ۸تا۱۰کیلو کم میکنی و بعد زایمانم تا۸ماه کاملا وزنت میاد ب قبل بارداری بدون اینکه رژیم بگیری

من زایمانمو با۱۰۰کیلو کردم موقع بارداری هم ۷۰کیلو بودم وقتی پسرم یسالش شد شدم ۶۷کیلو بدون رژیم و پیاده روی فقط شیر میدادم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
شما فقط باید چیزای مقوی بخوری برای سلامتی خودت وگرنه جنین چیزی که نیاز داره از بدنت میگیره. در و ...

یعنی ممکنه بعد زایمان وزنم با الان فرق نکنه؟؟؟

من که خیلی تو قید و بندش نیستم  همون تغذیه معمول خودمو دارم که قبل از بارداری داشتم وزن خودم ...

طرفایه ما میگن اگه تو دوران بارداری عسل بخوری بچت دیر صحبت میکنه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
طرفایه ما میگن اگه تو دوران بارداری عسل بخوری بچت دیر صحبت میکنه

نه 

به خود بچه تا دوسالگی نباید عسل داد چون گرمیش بالاست

وگرنه تو بارداری مقدار کمش(مثلا روزی یه قاشق چایخوری)ضرر نداره

عسل به تنهایی یه غذای کامله و پر از مواد مغذی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
نه بعد زایمان ک بلافاصله ۸تا۱۰کیلو کم میکنی و بعد زایمانم تا۸ماه کاملا وزنت میاد ب قبل بارداری بدون ...

منم 70 کیلو هستم. قصد نداشتم تو این وزن باردار بشم. این وروجک ناخواسته اومد تو دلم. مرسی که اینا رو گفتی عزیزم. خیلی نگران وزنم بودم که برنگرده.

من که خیلی تو قید و بندش نیستم  همون تغذیه معمول خودمو دارم که قبل از بارداری داشتم وزن خودم ...

ممنونم از راهنماییت. من چند جا خوندم که باید در ماه های آخر بیشتر از نیاز بدن بخوری. و حداقل ده دوازده کیلو اضافه می کنی.